Fredags mys!

Jaha då var det fredag igen , och på lediga fredagar ingår det fredags mys. Denna fredag är vi hos Lovisas mamma , där snart alla syskon är samlade. Det är ju givit att följa idol en sån här kväll och jag säger bara att det är skandal om inte jay vinner idol 2010. Han har ju en röst som är så grymt bra att man får rysningar hela tiden.

Jag tror milly har haft ont i magen från och till hela dagen, för hon har varit små pipig och gnällig under dagen.

Men Fredag hos stålfarsan innebär även en fredags fräckis. Men eftersom jag inte hade tid att skriva en fräckis förra fredagen så blir det i dag 2 st fräckisar.

Fredaga fräckis Nummer 1
En dvärgkvinna gick till gynekologen för att kolla upp varför det sved så illa i underlivet så fort det började regna. Doktorn kunde inte hitta något som var fel och tyckte det lät väldigt konstigt att problemet uppstod bara vid dåligt väder. De kom överens om att kvinnan skulle komma in nästa gång det var regnigt och kände av smärtorna.

Sagt och gjort kom det en regnig dag, kvinnan begav sig tillbaka till mottagningen och träffade läkaren som genast tog fram en skalpell och avhjälpte problemet, när smärtan försvann så blev kvinnan överlycklig och frågade vad doktorn gjort för att hjälpa henne, han svarade lugnt:

-Jag skar bara av skaften på gummistövlarna.


Fredags fräckis Nummer 2

Två samer diskuterade med varandra i Kirunas djupaste skog.
Timo:
- Vet du Onuk, i Stockholm tvättar kvinnorna underlivet!!!
Onuk:
- Men vafan är de inte kloka!! Då tvättar de ju bort viltsmaken !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0