Måndag härliga måndag!

Då så var måndagen äntligen här, och veckan är fylld med flera härliga arbetsdagar. Det är ju tur att man trivs på jobbet iallafall, för man spenderar ju mer tid där än hemma nästan.

I dag så har Milly och hennes mamma varit ute i Fjugesta och hälsat på Issa och lilla Nora. Så efter jobbet så fick man ju åka ut dit och hämta dem små liven.

Milly börjar få tänder nu, För hon vill tugga på allting men favoriten är ju att bita på sina egna händer. Lovisa tyckte att hon kunde känna något vasst i munnen på henne i dag. Men så fort som man ska titta efter så blir Milly jätte tjurig.

Nu så tittar vi på Familjen annorlunda och bara njuter av att vi slipper laga mat till 7 barn.

                                                   Hörs i morgon!




Helg helg helg

Helgen börjar lida mot sitt slut, i morgon är det dags för jobb igen. Men det är ju faktiskt en hel söndag kvar än.
Och den ska spenderas på absolut bästa sätt. om en liten stund så rullar bilen mot ikea och deras Korvkiosk!

I går så var vi hemma hos Mormor Nina nästan hela dagen. Förutom att vi gick på stan några timmar på dagen. För att jag skulle kunna vara där så var jag tvungen att ha en liten alkohol skvätt i blodet. Eftersom att en liten tjej som heter Thea är mer vild än Tam. 

Efter ett varmt och härligt bad hemma hos Nina så kom Anthon och hämta mig för en helkväll / natt med grabbarna. Det var riktigt kul att få träffa dem som man inte träffar lika ofta.  Det är väl det enda roliga med krogen vill jag tycka i allafall.

I kväll rycktas det om en söndagsmiddag hemma hos Farfar Wawa Och Farmor Maria. Så det kommer nog bli ett grymt sätt att av sluta helgen med! 

                                                   See You later!




Fredags fräckisen

Hej hopp shipp chillivipp!! Helgen är äntligen här! Det betyder att det det var en hel vecka sedan det var en fredags fräckis i denna blogg! Helgen brukar ju betså utav god mat och gott sällskap. Det tycker ju jag i allafall. Så läs och förhoppningsvis skratta åt den efterlängtade Fräckisen.

                                        Ha det nu en riktigt bra helg !!


STÅLFARSANS fredags fräckis:

En finsmakare kom in på en restaurang och sade att man kunde få servera honom precis vad som helst och han skulle kunna identifiera det. Hovmästaren antog utmaningen och efter en stund serverades förrätten.

Gästen smakade, tänkte efter och sade sedan:

- Det här är paté på vildsvin, fasan och fransk vaktel och vinet är Château Talbot 1961.

Hovmästaren kunde överraskad konstatera att alltihop var helt rätt, men varmrätten skulle han aldrig klara.

Varmrätten bars in. Den kunnige gästen smakade och konstaterade sedan:

- Detta är kängurufilé som kokats i jakbuljong och därefter friterats i gnufett och vinet är en utmärkt Château Lacoste från 1914.

Nu stod hovmästarens ära på spel. Upprörd stormade han ut i köket, tog en banan och körde upp den i fittan på diskerskan, därefter doppade han den i choklad och hällde romgrädde över.

Gästen tog en enda tugga av bananen och sade sedan:

- Åh fan! Jobbar Elsa här?




Fredag!

Då var den här återigen. Veckans absolut bästa dag, FREDAG! Varje fredag så är man lika glad för att man har en hel helgs ledighet innan jobbet väntar.

Idag så kom dem äntligen hem igen mina tjejer. Det var helt jävla underbart att få hålla om och pussa på Milly. Hon var lika mysig och väldoftande som sist jag krama henne, men på något konstigt sätt så kändes hon mycket större. 
Milly har varit go och glad hela kvällen, ända tills för en stund sedan då hon somnade. Nu sover hon förhoppnings vis för natten den lilla tjejen.

Idag så har vi varit och shoppa lite. Men det speciella för dagens shopping tur var att det bara var jag som köpte något. Så nu har jag äntligen köpt två par nya jeans.


PEACE



ensamma torsdag

Hej hej hallå.
  Då har man nyss kommit hem i från ett hårt och efterlängtat pass på gymmet. Det gick väldigt tungt men det var skönt att mörbulta kroppen lite.

I morgon är den efterlängtade fredagen här igen. Men denna vecka så ska det bli extra roligt med Fredag. För i morgon så kommer mina två älsklings tjejer hem från Upsala. Och dem är efterlängtade det kan jag lova.

Jag ringde för en liten stunds sen till Lovisa. Och vem hör man i bakrunden?, Jo en skit glad liten flicka som bara pratar. Det är ju så att man blir tårögd. 

Nä nu är det dags att gå och lägga sig så att man snabbare får pussa på snygg milly!


Pappas älskling!!
  

Tillbaka på jobbet

Då har man återigen börjat jobbat efter en helg fylld med massa olika händelser. Okej massa var väl lite och ta i men ändå. I lördags hade jag kalas hemma hos mina föreldrar för släkten. det vart mycket tårta och gosaker hela kvällen. Jag tror nästan att det blev lite förmycket tårta. För i söndags så låg vi alla tre och var jätte dåliga. Vi spydde som rävar kan man säga. Men om jag ska vara alvarlig en stund så tror jag inte att det var tårtan. utan att det var lilla Milly som smittade mig och lovisa. För hon har varit sjuk och febrig sen i torsdags. Men även hon börjar bli frisk nu igen.

Idag så har vi också varit på kalas. Det var Millys morfars tur att fylla år. Så vi har varit där och fikat lite och givit presenter.

I morgon åker Milly och Lovisa till Upsala för att hälsa på Lovisas mormor som bor där. Dem ska vara borta ända tills på fredag. Så det kommer att bli en stor längtan efter dem kan jag tänka mig.

Nu måste jag passa på att umngås med mina två snyggingar.

                                                                 PUSS


Fredags fräckisen

Dags för veckans höjd punkt!! Det jag talar om är självklart veckans Fredags fräckis! Så här kommer den efter längtade fräckisen!! Ha en underbar helg nu !!

Stålfarsan fredags fräckis:

En ung kille kommer in på apoteket för att köpa en kondom. Det är första gången han köper något sådant och han känner att han vill berätta varför för apotekaren.

"Jag skall hem till min flickvän på middag och träffa hennes familj för första gången ikväll och jag är nästan säker på att jag sedan kommer att tillbringa natten med henne!"

Precis när killen skall betala så ber han om en kondom till.

Han förklarar: "Min flickväns syster flörtar med mig ibland och jag är säker på att hon gillar mig. Kanske har jag tur även med henne i natt!"

Han tar upp plånboken men betalar för tre kondomer samtidigt som han återigen förklarar för apotekaren:

"Min flickväns mamma är väldigt ung och snygg och verkar ha ett gott öga till mig. Jag kan faktiskt ha möjlighet med henne i natt OCKSÅ!"

På kvällen då alla sitter samlade runt middagsbordet inleder de middagen med att be en bordsbön. Efter bönen tar alla upp besticken utom den unge killen som fortsätter att be. Efter några långa minuter knuffar flickvännen till honom och viskar: "Jag visste inte att du var religiös!"

Killen svarar: "Och jag visste inte att din pappa jobbar som apotekare!"


Fredag!!!

Då var fredagen äntligen här! Men det känns som om den var över lika snabbt.
Efter jobbet var det bara att slänga sig i duschen för att sedan åka hem till mormor Nina. Här har vi ätit underbar take away kina mat och bara varit allmänt trevliga. Millys kusin Rut och hennes mamma är också här. Rut  börjar bli större och starkare nu, det märks.
Milly är fortfarande sjuk, men inte alls lika ledsen. I dag verkar hon mest seg men ändå glad på ett märkligt sätt. Hon har tydligen sovit nästan hela dagen när jag varit på jobbet, och sover nu igen.
Trevlig helg!!

Vuxen på pappret!

Då har man blivit vuxen. Jag trodde att det betydde att man blev vuxen när man fyllde 18 år. Men man ju förstått i efterhand att det är när man fyller 20 år som man är vuxen. Då får man ju äntligen gå och handla på Systemet.

Från och med i går så är jag allså 20 år gammal! Stort grattis till mig själv!

Födelsedagen spenderades mesta dels på jobbet, men på kvällen så fick jag paket och tårta hemma hos mamma och pappa. En härlig och lugn födelsedag blev det allså.

Milly har blivit sjuk. Hon har inte sovit någonting inatt och bara små snuttar under dagen. Jag tycker så synd om henne. När hon hostar så hör man verkligen att det gör ont i halsen på henne. Hon hostar och börjar grina direkt efter, vi har inte tagit någon temp på henne men hon känns ganska varm.

Trotts att mitt lilla gumman är sjuk och inte mår bra, så är hon fortfarande lika go och glad emellan gnället och nysningarna. 

Nu är det dags att försöka att lägga henne. VI får hoppas att hon sover gott i natt. Det är min underbara sambo som tar hand om milly på nätterna, Då jag får sova för att orka jobba.... Lovisa om du läser detta så vill jag bara säga att du ärvärldens bästa Mamma och sambo! Älskar dig!


 

 


Äntligen Funnen!!

Jag har under en längre tid letat förbryllat efter min klocka. Jag trodde att den var glömd på nattduksbordet på scandic i stockholm. Men det var ju en himla tur att den inte var kvar där.

Det var nämligen så här. Medans jag jobbade och slet som vanligt så var Lovisa och Milly hemma. Mormor Nina kom förbi och ville ha frukost. Så Lovisa öppna frysen för att se efter om vi hade något bröd, och vips där ligger min klocka! Det var ju inte direkt det första stället som jag skulle leta på. 


Den skyldige till detta är ju självklart Snorungen Thea. Hon brukar springa i våran frys och leta efter glass. så hon måste ha fått för sig att busa lite, Men nu är det slut busat, för nästa gång jag träffar henne så ska jag äta upp henne. 

                                                Ha en guld kväll!!   





Måndag måndag

Då var det måndag återigen, Och som med alla andra måndagar så innebär det återigen en jobbvecka framför oss till nästa helg. 


I dag har det återigen varit kalas. Vi firade samma person, allså morbror Rasmus. Fast skillnaden var att det var hemma hos Mormor Nina. Vi åt mat och fika med hela barna skaran i släkten Tikon.

Milly har varit gosig och vaken nästan hela eftermiddagen och kvällen. Undan tagen har varit några kortare power naps.

Nu på kvällen så sitter hon i sin baby sitter och slår på ett spöket laban men tittar på ett annat.'

Millys underbara mamma har tattuerat sig idag , det vart en liten tatuering på  sidan utav handleden. Den vart skit läcker tycker jag. 




 







 


Helgens sista dag

Söndagen har spenderas på flera olika ställen. Milly vakna ganska sent i dag , kl halv 10 slog hon upp ögonen och med ett leende på läpparna.

Vi var på dop i dag i knista kyrka. Det var en mysig liten kyrka ute på landsbygden dem hade hittat. Det var söta Nora som skulle döpas. Jag vart lite nervös i kyrkan. För att Milly vaknade så fort som vi satte oss ner. Men hon var jätte duktigt. Hon sa inte ett ljud utan var bara med och tittade.

Efter att vi varit på dop så väntade det kalas hemma hos svärfar. Det är Millys Morbor Rasmus som fyller 16 år. Så nu är vi här och har presic fikat klart.

Millys Moster sa presic en av de roligaste sakerna jag hört. Hon berätta att när hon gick i högklackat för ett tag sedan så var det någon som skrek: " Det ser ut som du skitit på dig". hahah . Det var ju en klockren kommentar. Och om någon tar sig tid att skrika det så måste det ju sätt förskräckligt ut när hon gick.
För att hon inte ska skriva så nämner jag inte vem det var... Men för dem som är intresserade och känner att dem måste veta så var det SASSA!

Nu bär det av hem till Farfar Wawa och farmor Tanten där det vankas söndags stek.!

                                                      Hej då!


Fredags Fräckisen

Då var det dags igen. För den OMTALADE, EFTERLÄNGTADE, ROLIGA fredags fräckisen här hos Stålfarsan. Jag får hoppas att du också får en lika bra start på helgen som jag har fått.!


Stålfarsans Fredags Fräckis

En läkare hade uppfunnit en maskin som kunde överföra smärtorna
under en förlossning till barnets far.
Ett äkta par tog chansen
att prova maskinen. Då födseln satte igång, blev maskinen
inställd på att föra över 25 % av smärtorna till fadern, men
mannen märkte ingenting överhuvudtaget.
Läkaren tyckte att det
verkade märkligt och höjde inställningen till 50 %. Mannen märkte
fortfarande ingenting, men kvinnan mådde märkbart bättre.
Eftersom det gick så bra, överförde man 100 % av smärtorna till mannen.
Förlossningen fortgick utan att kvinnan hade några som helst smärtor och ett välskapt barn föddes.
Då mannen kom hem från BB,fann han brevbäraren liggandes död vid ytterdörren.


Hemma igen

Då var man hemma igen efter ett roligt dygn i huvudstaden.

Jag tänkte berätta hur det gick till när man vart landslags stjärna för en dag.
Vi samlades vid globen där vi vart eskorterade till våra omklädningsrum. Och där hängde alla utrusning som man behövde vid respektive plats. Mitt i rummet så stod det ett bord med olika drycker, tilltugg, tejp ,handukar och dammasker. Vi fick Landslagets egna matrialare som slipa skridskorna och fixa allt som man behövde. Det var ju bara att byta om och göra sig redo för matchen.

Matchen spelades 2x20 min . Och vi var två femmor i varje lag. Det började helt ockej för hos och vi ledde nästan hela tiden. Det stod 7-4 som mest till oss men det hjälpte ju inte. För matchen slutade 7-7 efter ett par tur mål och mjudningar i från vårat lag. Jag själv är helt nöjd med min insatts, det var ju trots allt ett bra tag sen man lira en match. Jag gorde 3 mål och var endast inne på ett baklänges mål. Sammanlagt så spelade min femma 5-1 vilket var helt ockej.  Det roligaste var ju att man efter matchen fick beröm utav självaste Niklas Wikegård.

Det var nog ganska bra att matchen slutade lika eftersom att vi umngicks båda lagen hela kvällen. Det var ett gäng härliga grabbar och stämningen var på topp hela kvällen. Eftermatchen så var det mat och underhållning i resturangen där Adam Alsing var konfrancier.


Idag så haar vi varit och firat Emil och Annas små snyggingar som i dag fyllde 1år. Så ett jättestort grattis till er Douglas och Bianca!!

Nu så är vi hemma hos Farfar Wawa Och Farmor Maria. Här har det bjudits på mat och nu väntar nog lite tv tittande. Det är underbart att äntligen få mysa med Milly. För att jag har saknat henne otroligt mycket. Trots att jag bara var i från henne i lite mer än ett dygn. Vi är även barn vakt åt Thea som är hur mysig som helst. Jag har i dag lärt henne att utala Svamp och doft spray som det ska låta. 

                            Vi hörs snart! Tills dess ha det bäst!!













Onsdag

I Morgon smäller det. Då är det dags för match i stockholm globe arena, eller det klassiska namnet Globen.
Jag är taggad till tusen och det kommer att bli hur kul som helst att spela i en så stor arena.

Jag och Anthon tänkte åka ganska tidigt i morgon bitti för att kunna ta det lungt på vägen och förhoppningsvis komma fram i god tid. Bilder och info om hur vi haft det kommer naturligtvis upp på bloggen så fort jag bara kan.

Milly mitt lilla charmtroll är så rolig. Flera dagar i sträck så har hon varit trött och lite gnällig på kvällen. När man äntligen ska lägga ner huvudet på kudden och sova så vaknar hon. Glad som bara den och ögonen skiner upp som två enorma solar.

Hon har fått låna en hoppgunga utav sin kusin Rut som är förliten för den än så länge. Milly har bara hunnit prova den en jätte kortstund men jag tror hon kommer tycka att den är rolig när hon börjar förstå hur man ska göra.

Eftersom jag nu ska vara borta från min lilla sockertopp i två dagar. Så nu är det dags att mysa lite med henne GODNATT.





Måndag

Måndagens arbetsdag gick hur fortsom helst. Jag hann knappt vakna till innan det var dag för att gå hem tyckte jag.

I går så vart vi bjudna på mat hos Millys farmor och farfar. En härlig måltid som bestod utav potatis gratäng och innerfilé.  

I dag så har Milly varit glad och skrattat en hel del. Rättare sakt hela tiden när hon varit vaken. Lovisa och Milly åkte hem till Lovisas kompis Rebecca medans jag var nere i gymmet och slet som ett djur. Efter gymmet så åkte vi hem även i dag till Farmor och farfar för att hämta en GPS som jag ska ha för att hitta fram till globen på torsdag. Milly har fått så långa naglar på sistonde, dem är så långa att dem är svarta av smuts under dem. Men Millys snälla Farmor klippte dem i dag. Så nu är dem korta och rena o fina.

I morgon är det tisdag. Det brukar vara det längsta och jobbigaste arbetsdagen tycker jag. Men efter som att jag kommer vara ledig Torsdag och fredag så kommer nog även den dagen att gå fort som bara den.








Milly är ute och går med sin Mor


Äntligen helg!

Då var den efterlängtade helgen äntligen här! 

I går så var det fullt upp hela dagen, Från 06.00 till 22.00.
 
Milly Fyllde i går 3 månader. GRATTIS PAPPAS ÄLSKLING!

Vi var hos Barnmorskan igår, hon tyckte att Milly hade blivit så stark och jätte duktigt sen sit vi var där, eftersom hon satt själv i mitt knä. Milly väger nu 6250g och är 62 cm lång. Jag tycker att hon är så stor för att vara 3 månader. Men hon ligger precis på kurvan i längd och lite över kurvan i vikt. Om man ska jämnföra med mig när jag var 3 månader så är hon inte så stor längre, När jag var tre månader så vägde jag 8025 gram och var 67 cm lång. Men till mitt försvar så vägde jag lite mer än Mily när jag föddes.

Milly fick även två styckna sprutor under besöket på bvc. Hon var jätte duktigt och vart knappt ledsen alls.  Vaccinerna var bland annat mot stelkramp och hepatit B.

Vi åkte i väg på kalas i går kväll och var där hela kvällen. Det var min Kusin Philip som hade fyllt år.


I morse så ställde jag klockan för att kunna åka i äg och åka lite skridskor. Milly och Lovisa följde med till is hallen vilket även Millys Moster Sassa gjorde. Sassa ville ha hjälp med att lära sig åka översteg till en skol tenta. Jag tyckte att hon var jätte duktig för att inte ha åkt så mycket skridskor. Så nu med en bra tränare så kommer tentan att gå galant.

Nu är det dags för lite lördags mys. Men vad vi ska äta har vi inte riktigt kommit på än men det löser sig väll framåt kvällen.

JAG KAN INTE LADDA UPP NÅGON BILD!! VET EJ VARFÖR MEN FÖRSÖKER SENARE 


Dagen före Fredag!

I morgon är det fredag igen, veckorna bara springer förbi nu för tiden.

Efter jobbet så var inte Milly och Lovisa hemma. Så jag städa lite granna i lägenheten. Innan det var dags att ställa sig vid spisen och laga lite mat.

När maten var i magen och lite räkningar betalda så hoppa jag in i bilen för att åka och hämta min snygga dotter och sambo. Det är så underbart när man får se henne igen efter en heldags längtan. Jag och Milly åkte och handla lite medans Hennes moder var och sola. Milly har sovit ända tills nu tyvärr. Men tur är det väll att hon även är vacker och underbar när hon sover.

Min kära svärmor ringde i dag och livade upp vardagen. Man blir lika glad varje gång hon ringer. Man kan sitta och prata och skratta med henne i timmar. Så Nina I LOVE YOU! 

 Nej det här håller inte! Imorgon så måste jag åka och hämta min kamera så att jag kan lägga upp lite fina bilder med bättre kvalite på Milly vanilly! 

                                                              GOD NATT!!



Onsdag

Go kväll go kväll! Halva veckan är avklarad, det känns härligt faktiskt. Helgen närmar ju sig med storm steg.

I dag har det inte blivit så mycket gjort. Bara dem vardagliga sysslorna.

Milly har sutit i sin babysitter idag och pratat jätte mycket. Det känns som om det är något som hon vill säga men bara får fram massa underbara bebis ord.

Hon har blivit så stor nu lilla tjejen. När man bär henne så kan hon sitta som lite större barn gör. Med ett ben på  min rygg och ett ben på min mage och bara vilar ryggen mot min arm. Det är så underbart att se henne bli större och starkare varje dag. Hon har även blivit svin tung när man ska bära henne i bilbarnstolen. För bara några veckor sedan så kunde man gå runt och handla med henne i bilbarnstolen. Och det orkar jag verkligen inte nu, man blir helt slut i armen.

Idag ringde dem igen från rockklassiker och berätta lite info om tider och vilket hotell jag ska bo på den 10/2.
Jag börjar bli riktigt nervös för matchen som ska spelas i ett fullsatt globen. Men det är väll bara att göra sitt bästa. Så nu jävlar blir det hårdträning i en veckas tid.

                                  Nu ska jag gå och lägga mig och kramas med min älskade dotter!

RSS 2.0