Nyårsafton

Nyårsaftonen är här. Nu så är bara frågan hur man ska göra och var man ska vara när klockan slår 00.01 och det ny året ska invigas. Det lutar mest åt att vara hemma oss sambons syster Therese, där det väntar ett klasiskt knyt kalas, med resten utav syskon skaran och min underbara svärmor.  Men det är mycket som måste hinnas med innan dess, det ska handlas, bytas om, köra mor och far samt att Laga mat.

Vilket år 2010 har varit om man tänker efter, Det har både varit tårar och skratt.... Jordbävning i Haiti, Viktoria och Daniel har gift sig, Askmoln över hela världen, Terror dåd i Stockholm, Serie våldtäksman i Örebro, osv...... Med det som absolut betyder mest för mig är ju självklart är ju när Milly Inga salmie Nyman föddes den 4 November 2010!

Milly Nyman , Vilken helt underbar tjej, hon är det vackraste som jag någonsin har skådat. Hon växer och utvecklas så det knakar. I dag så har hon stått helt själv med hjälp att bara luta sig emot sin mamma. Men det är nog längre tid än jag tror kvar tills hon står helt själv. I skrivande stund så ligger hon här brevid mig och ler och bara myser.

Det jag tar med mig från 2010 till 2011 är att det bästa som finns är att vara Pappa tll Milly!

Gott nytt år !



Dagen före Nyårsafton.

En lång dag börjar lida mot sitt slut. Dagen startade vid klockan 6 i morse när man vart väkt utav en klar vaken Thea som var i full gång med att busa. Efter lite frukost och kopp kaffe så klädde vi på henne och gick ut med vagnen för att hon förhoppnings vis skulle somna. Vilket hon gjorde i ca 10 minuter , sen var hon i fullgång igen, det hon har hunnit med i dag är att klättra upp på skötbordet och rivit ner en hylla, haft sönder en vas, spillt ut en hel koppkaffe över mig, rykt i granen så den har knappt några barr kvar och till sist så har hon väckt Milly så fort som hon somnat under förmiddagen. Men vad ska man säga hon är faktiskt helt underbar och det menar jag värkligen.!

Sedan så har eftermiddagen/kvällen bestått för min del utav jobb. Det var sista kvälls passet på jobbet som var avklarat. Det känns tungt att lämna arbetskamraterna på Halltorp, "kamrat andan sitter liskom i väggarna". Men Nu får vi se fram emot det nya jobbet på Toyota, Vilket kommer också att bli helt underbart.

Efter en hel kväll utan min älskade dotter Milly så saknar man henne hur mycket som hällst. Så det var helt underbart att kliva in genom dörren och få hålla om henne. Dock så sov hon som en gris, men hon vaknar väl snart i allafall.  

Sover gott


Två morgon mysiga tjejer


29/12-2010

En liten myskväll blev det i dag med familjen, Plus en till söt liten tjej. Det är så klart Millys kusin Thea! Och jag kan säga så här.. Det har gått i ett hastigt tempo hela kvällen. Thea har inte suttit still en ända sekund, När vi äntligen har fått Milly att sova så springer hon dit och väcker henne. Men det är väl sånt man får leva med när man är barnvakt.
Thea är ju ganska rolig hon. Hon hade en liten hello kitty dator med sig hit, och hon säger hela tiden - vänta jag ska bara kolla facebook, och springer till sin dator. Sedan så fråga jag vad hennes mamma skulle göra ikväll, då svara hon- Mamma ska jobba, det läste jag på facebook. Haha Thea 2,5 år snappar tydligen upp det mesta.

Dagen har vi spenderat på mellandags rean. Men jag och mina kära vänner Anthon och Ludde satte oss med Milly på Expresso house och fika medans min kära sambo fick springa själv i butikerna.

Äntligen har mina förstoringar kommit. Så nu har vi skruvat upp 3 styckna stora ramar på väggen. Det känns ju lite ego trippat men Lovisa ville inte vara med på någon bild.




 


Nyttigt liv

Jag och Lovisa håller på att försöka ändra våra mat vanor. Reglerna är enkla , det är som när man var liten , inget onyttigt i veckorna bara på lördagar. Vi har än så läge hållt oss, men jag har velat syndat flera gånger redan, medans Lovisa håller stenhårt på reglerna.  Det är ju egentligen inte så svårt att hålla det men man får ju ett söt sug hela tiden bara för att man inte får äta det. Så i dag så lagade vi en riktigt god kykling sallad.
Varför gör vi då detta? Ja det kan man fråga sig. Men det har visat sig att vara svårare än jag trodde att få tillbaka sex packet på magen. Men målet är att det ska finns till sommaren. Och jag ska verkligen uppfylla det på ett eller annat sätt. 


Kan ju vara ett alternativ
   


2010-12-28

Dagen börjar lida mot sitt slut, och jag fick nyss en trevlig överaskningen. Jag vet inte varför men jag har trott hela dagen att det varit onsdag i dag. Så jag var helt inställd på att åka och jobba i morgon. Men när jag fick uplysningen om att det var tisdag i dag så innebär det ju att jag är ledig i morgon. Det är ju helt underbart.

Nu över till världens bästa dotter, Milly. Det är så kul att hon blivit så "stor". Hon har suttit nu på kvällen i mitt knä och vi har pratat och skrattat åt varandra. Det går inte att beskriva med ord hur man känner inom sig när hon börjar skratta när man larvar sig. I övrigt så har hon blivit mycket bättre. Hon blir lite snorig i bland men det går över snabbt.

 

God Jul

Det har inte blivit så mycket skrivet på denna blogg under jul. Men jag har en ursäkt. Och det är att vi inte har varit hemma mer än för att sova. Dagarna har gått i ett, det har varit besök här och där.
Men om man ska försöka samman fatta julen.
Vi började julfirandet 23/12 med att äta jul bord hos Lovisas pappa samt att bytta lite julklappar. På kvällen vart det att kolla på bingolottos uppesittar kväll. Men kvällen var inte slut där. Milly har varit snorig och haft lite feber. Men i Torsdags så var hon täppt i båda näsborrarna och jätte slämig i halsen. Hon lät som en gris när hon andades och hosta hela tiden. Så vi bestämde oss för att åka in till akuten. När vi väl var där så var det som att det släppte. Och läkaren sa att det bara var lite snuva. Dem gjorde ju så klart en koll i allmänhet Bla vägde dem henne och hon väger nu 5100g. Det är skönt att det har blivit mycket bättre nu. Så nu ligger hon i babysittern och bara ler och pratar med sin mamma.

24/12 Julaftonen började med en julfrukost hemma hos mina föräldrar och vi fick julklappar. Värstingen som fick mest var ju självklart milly. 
Vi åt mat och dem flesta kolla på kalle anka innan det knackade på dörren. Och bakom dörren stod ju självklart Tomten. En härlig, rolig och halv fet tomte. Men dock så snäll , Men lilla söta Thea vart jätte rädd för tomten. Det är ju konstigt. Det verkar som om alla barn är rädda för tomten ända tills dem slutar tro på tomten. Men som tur var så fick alla julklappar av honom i allafall.

Annandagens kväll har spenderas hemma hos dotterns farfaroch farmor och där vart det pizza bak och lite tv tittande.

Nu vill jag önska just dig en riktigt GOD JUL!


















22/12-10

Två dagar kvar till doppare dagen. Och julgransfoten står fortfarande helt ensam på golvet. Vi får se om det blir någon gran i år. Jul firandet börjar redan i morgon för att vi ska hinna med och fira jul med nästan alla släktingar.

Milly har blivit sjuk. Hon är nästan helt täppt i näsan och har haft lite feber.Därför har pappas lilla hjärta inte haft några kläder på sig undwer dagen, för att få ner tempen till normal. Vi har även införskaffat oss en näs sug. Det funkar ganska bra, men Milly verkar kunna producera hur mycket snor som hällst. Det måste bara nämnas att hon nu får tårar när hon gråter. Man tycker så synd om henne då när hon titta på en och är alldeles blöt i ögonen. 







  

change of plans

Okej det vart ingen tur till gallerian idag. När vi skulle åka så var det -22 grader och självklart så startade inte bilen. Så alla planer för dagen vart inställda. Efter att mamma hade slutat jobba så åkte hon förbi och vi kunde starta bilen med start kablar. Vi var och hälsade på millys morfar innan vi skulle åka och köpa gran.
Men det blev ingen gran, för dem var helt stelfrysna så man kunde inte se om dem var fina eller inte. Fan vilket jobb att ha egentligen. Stå och sälja julgranar i minus 20 grader. Det är ju inte direkt så att dem jobbar och får röra på sig, dem tar ju bara betalt. 

En sådan här dag där ingenting blev som planerat så är det ju skönt att det är kväll. Så att man kan tända lite ljus, krypa ner under en filt och bara slö kolla på tv. Men det bästa är ju att ha en glad liten 57 cm:ers julgris att gosa med.  






21/12-10

Nu är det inte många dagar kvar till självaste julafton. Jag är inte riktigt klar med klapparmna eller köpt en gran än har jag märkt. Så det blir en tur till gallerian nu på förmiddagen. Det känns som om man nästan bor där ute. Jag har gjort allt för att slippa julstressen men jag känner ändå att den börjar krypa närmre.

Nu på morgonen så har jag och Milly tvättat ännu mer kläder, hon fick sitta i sin nya bärsele, vilket fungerade riktigt bra.
Milly har varit pigg och prat glad hela morgonen. Hennes förstora pyjamas sitter nu ganska tajt eftersom hon har blivit en liten michelingubbe. 





Julstök...

Hej hej! Jaha äntligen lite lugn och ro så man kan sätta sig ner i soffan. Förmiddagen har gått i ett hastigt tempo. Vi har verkligen storstädat hela lägenheten jag och sambon. Så nu glänser golven, mattorna är dammsugna, hyllorna dammade, disken diskad och tvätten är i tvättmaskinen. Så man kan verkligen vara nöjd med det som vi har presterat under morgon timmarna. Det som saknas nu är en julgran som vi måste införskaffa någonstans i från.

Milly hjärtat har varit vaken i omgångar nu på morgonen, mestadels glad men fick ett ryck för en stund sen och bara galskrek. Det tog nog musten ur henne så nu ligger hon och sover i soffan. I dag kom även första barnbidraget. Så nu måste jag upp till banken och starta ett konto till henne någon dag.

Nu för min egen del ska jag åka ner till gymmet och lyfta lite skrot.

 
                                                                   

Godmorgon

Godmorgon alla morgon pigga. Det verkar ha snöat ganska mycket i natt. Det märkte jag och Milly när vi skulle gå och köpa julknäcke på lövsta hallen kl 9 i morse. Det var inte plogat någonstans. På vissa ställen på trotoaren så var det 15 cm snö, så vi fick gå på vägen fast där var det 10 cm snö. Det gick gansk lätt att gå med barnvagnen faktiskt, men det var värre för mina fötter som vart jätte blöta utav all snö som ramlade ner i skon. När vi var framme vid lövstahallen så öppnade dem kl 10 såklart. Så vi ställde oss och skulle vänta. Men efter bara någon minut så kom en personal ut ur lövstahallen och fråga om det var något speciellt som jag behövde. Jag svara såklart att jag bara skulle ha julknäcke. Och den underbara människan sprang in och hämta det och sa att jag kunde komma tillbaka senare och betala när dem öppnat. En gladare start på dagen kan man ju inte få.

Så med en glad och vaken liten tös i knät så säger vi GODMORGON 

 




 
 

Fredags fräckisen

Hej hej hallå . I går hann jag inte lägga upp någon fredags fräckis så det får bli två styckna lördags fräckisar i stället, jag får hoppas att någon falller i smaken.




Lördags fräckis nr 1

Mannen var ute och gick. Då såg han en padda som hade trillat ner i en brunn.
Han lyfte upp paddan som sade:
- Som tack för att du räddade mig så ska du få en önskan.
Mannen tänkte. Sen sade han:
- Jag vill pinka whiskey till mig och frun.
När han var hemma så testade han. Ett glas åt sig och ett till frun. Så var det varje dag.
Men en dag så blev det inget åt frun, som blev lite sur.
Då sade mannen:
- Jag tänkte att du kan få dricka rätt ur flaskan



Lördags fräckis nr 2
Det var lappgubben Kyrpi som skulle upp på fjället och räkna sina renar.
När han kom upp till kåtan upptäckte han sin granne lappgubben Sampo stå och sätta på en ren...
- Vo gör du Sampo? frågade Kyrpi...
- Jo je va te doktorn i går i sa att je hade sån värk. Då sa doktorn att volta-ren... brukar hjälpa!!!


18/12

God förmiddag. Denna morgonen har jag hunnit med en hel del. Det börja med att milly vaknade tidigt så vi satt och kolla på tv en stund ,innan vi gick en lång morgon promenaden i blåsten. När vi kom hem igen så hade Lovisa vaknat och vi alla åt frukost samtidig. Milly är vaken hur mycket som hellst nu om dagarna känns det som. Och hon är verkligen med hela tiden och ligger och tittar på en. Hon har även börjat le och ge i från sig skratt ljud när man busar med henne. Hon är så underbar, Vilken härlig lördagsmorgon!

Julen närmar sig mid stormsteg nu känner jag. Men jag tror jag har hunnit med att köpa dem flesta julklapparna som jag hade tänkt. I går åt vi julmat hos mamma och pappa, det var riktigt gött. Det är härligt med julens all mat, men i morse var jag helt uttorkad i hela kroppen utav allt salt i maten, men det är det ju värt.  

I kväll väntar det ett varv i karlsunds skogen med skidorna. Det ska bli härligt att röra på sig innan man ska koppla av för kvällen och äta godis..


 




17/12-10

God morgon sverige! En lugn och seg morgon här i våran lägenhet. Milly har varit vaken sen tidigt i morse tillsammans med sin mamma. Så båda dem är ganska trötta nu när jag entligen har orkat mig upp.
Jag har suttit och slagit in lite julklappar nu på morgonen, så det är nu jag innser att vi kanske skulle köpa några fler så man slipper julstressen. Med detta sagt så blir det  troligtvis en repa upp på stan om en liten stund.

Äntligen Fredag ! och denna fredag ska vi ha en liten minijulafton hemma hos mamma och pappa för att Stora syster ska få sina julklappar innan hon åker till den stora staden New York för att fira jul. Det måste ju vara bland det mäktigaste  och mysigaste man kan göra, Fira jul i New York.




Kärlek

Nu tänkte jag skriva ett inlägg som är tillängnat den som betyder allt för mig. Och det är min Sambo Lovisa. Jag tycker att man alldeles för sällan säger vad man tycker eller känner för någon. Det är ju inte så svårt egentligen att bara förklara sina känslor, Så det tänkte jag försökte göra nu.

Lovisa Nyman min älskade sambo, du är en helt underbar person och absolut världens bästa mamma. Du har ett underbart sätt att föra dig på och när man är med dig så mår man alltid bra och skrattar. Du kan förvisso vara lite Klumpig och o smart i vissa lägen, men det är ju det som gör dig lite speciell. Så fort du ler så så blir jag alldeles varm i kroppen och vet inte vad jag ska ta mig till.

Med dem här orden så vill jag bara säga att JAG ÄLSKAR DIG LOVISA , Och som bilden visar A hjärta L





läkarbesök

I morse var vi hos läkaren med Milly, För en rutin kontroll. Men vägen dit vart lite om ständig i dag igen. Bilen starta så klart inte. Det kalla vädret spelar väl visserligen in men en lampa i innerbelysningen var tänd så jag tor det var det som var felet.
Men vi fick start hjälp utav en jobbar kompis som kom med sin bil, så vi kunde ta oss till BVC. Hos barnavårdcentralen så gick allt bra och allt såg bra ut. Vi fick mycket beröm eller milly fick beröm för att hon var så duktig och vacker.  Hon vägde 4890g var 57 cm lång och huvudet hade en omfång på 38 cm.

Jag har äntligen testat skidorna. Eller testat och testat, det var "all in" som gällde. Konditionen är ju inte på topp men jag tog mig runt spåret iallafall. Det var härligt att åka men jag vart helt slut, men jag ser fram emot nästa gång jag ska åka.

Nu har vi varit och handla julknäcke och julskinka och ska äta den första jul mackan för den här julen.

                                                                                                   GO kväll

 

14/12-10

Tisdag den fjortonde , -8 grader utanför fönstret. En härlig dag att få vara ledig. Dagen började med att jag och milly gick till Apoteket och köpte lite magdroppar i det härliga vädret. Det är faktiskt mycket roligare och bekvämare att gå med en vagn, en att bara gå. 

Jag har hunnit med nu på förmiddagen även att åka till gymmet och tränat lite med Emil. Det vart inte så länge men ganska effektivt. Och i kväll är det dags att testa skidorna i spåret. 

Idag fyller Mamma år så jag ringde och sjung för henne också . Det här med att sjunga när någon fyller år får inte bli någon självklar sak framöver. För det känns ju lite som att man förstör födelsedags barnets hela dag om jag ska ringa och sjunga med min gräsliga röst.. Men iallafall GRATTIS MAMMA!

Imorgon ska Milly till läkaren. Så vi får hoppas att allt ser bra ut.
 
                                                                                              Hej då!   








Lucia

Måndag den 13 December är det fullt med lucia tåg överallt i hela staden. Vi har varit på ett nu på morgon kvisten och det var på Theas dagis. Det var ju lite mysigt faktiskt. Det var ju som jag hade föreställt mig, Barn sprang omkring , en sjöng högre än dem andra, alla skulle ta kort. Men det roligaste var nog när en liten tjej säger efter första låten " Pappa ska du åka till jobbet nu"?  Och Thea ville inte sitta med dem andra barnen. Ett underbart Lucia tåg på dagis. Milly var ju så klart också utklädd till en liten tomte.

13 december innebär också att Mormor fyller år. Jag ringde precis och sjöng för henne med min juva stämma. Ett stort grattis Mormor !

Nu ska vi åka iväg och skriva på faderskaps papper och vårdnads papper.

                                                                                                      Hare gött






Lördagkväll

Jaha då är det snart dags att krypa ner undertäcket igen efter en lördageftermiddag/kväll på jobbet. När man kommer hem efter en hel dags längtan efter Milly så är det helt underbart att få hålla om henne.
 Redan i morgon är det dags att jobba igen men då ett hel dags pass som väntar. Så det kommer bli ännu svårare att klara sig utan henne.
Lovisa berätta nu när jag kom hem att Milly nästan har sovit hela dagen. Så det kommer kanske bli en lång natt i natt. 

Jag är sjukt sugen på att testa skidorna nu faktiskt. Det ska bli roligt och se om jag kan eller tycker det är kul att åka överhuvudtaget. Men det är som min PT säger, "Det är tränngen man vill åt" och det har han ju helt rätt i. Det är ju inte världens roligaste direkt att springa heller men det gör man ju ändå. 

                                                                              Nu säger jag och mina flickor godnatt! 

 



Fredags fräckisen

Då var det ju fredag igen och jag har hållt på att glömma den eftertraktade fredagsfräckisen. Men den här fredagen så är dem ganska korta så jag lägger inte upp 1 och inte 2 utan 3 fräckisar. Så nu hoppas jag att det iallafall är någon utav dem 3 fräckisarna som faller för just din smak.


Nummer 1
Det gamla paret skulle ha sex men gubben hade svårt att få in den.
Till slut gick han ut i hallen och hämtade ett litet skohorn som han la den skrynkliga gossen på och förde in den försiktigt.
Då säger den ena äggstocken till den andra:
- Nu är det nog sista gången - För nu kommer den fan in på bår!!!

Nummer 2
En dag kom mannen hem och blev överraskad av sin fru i ett väldigt sexigt nattlinne.
- Bind mig och du får göra allting du vill, sa frun.
Mannen band henne och åkte och golfade...

Nummer 3
Två kvinnor samtalar:
- Ser du någon gång din mans ansikte när du älskar?
- Säg inte så, det var fruktansvärt den gången han tittade in genom fönstret!


Tapas mat och kusinmys

Dagen har varit lugn och härlig. Jag har väl inte mått klockrent men ändå inte dåligt på något konstigt sätt.

Jag släppte av Lovisa så att hon kunde gå och sola och handla lite till kvällen. Medans jag och Milly åkte hem till dotterns gammel mormor och morfar. Där var även mina kusiner och min morbror. Vi åt lite "tapas mat" och drack julmust. Det är alltid lika roligt att träffa små kusinerna som inte längre är så små dock. Dem är helt underbara,roliga,busiga och snygga varje gång man ser dem.

Nu så har vi suttit och kollat på idol finalen. och jag måste värkligen säga att Jay är grym. Han har den rösten som jag älskar, lite hes och raspig. Mer rock kan det ju inte bli. Så nu måste ju han vinna.
        
                                                                                                                  På återseende









Mimande karlar ?

Då har man äntligen vaknat till liv så här på fredags morgonen. Gårdagen spenderades till en början på ritz och deras julbord. Det var det sämsta julbordet jag någonsin varit på. Inte för att jag har någon jättestor erfarenhet utav julbord men det här var dåligt. Man fick be folk att inte sätta sig på våra platser när vi gick och tog mat och det var en evighets kö till maten, sen var hela jlbordet smaklöst. jag åt rödbetssallad till allt för att det inte fanns någo smak. Och grädden på moset var nog underhållningen som var mimande karlar i tjejkläder. Jag ser värkligen inte det roliga i det. Men man ska ju inte klaga, det är ju tur att man har sina arbetskamrater.

Lovisa sov hos sin mamma i natt så dem kom precis hem.. Och med det vill jag säga att jag hade fan glömt bort hur snygg dotter jag har.

                                                                      På återseende


Kaffe och finbesök!

God förmiddag. Idag så har vi haft finbesök hemma på en fika, Det var familjen Nordlund / Finnson som var här med sin små änglar. Det är så kul att se dem små tvillingarna krypa omkring och leka med allt som dem hittar. Det gör att man tycker det kommer bli jättekul att se hur Milly utvecklas från en bebis till en liten människa.

Igår så var jag och familjen på stadiums VIP kväll och shoppade till bra priser. Det som inhandlades var en längdskids utrusning och allt i kläd väg till denna aktivitet. Så nu längtar jag tills jag ska testa grejerna i karlslunds spåret. Det kommer bli en hård träning som inte heter duga om jag ska nå målet: VASA LOPPET!

Ikväll väntar det Julbord med Halltorps gänget. Det ska bli trevligt faktiskt. Men det är långtid tills julbordet börjar kl 19. Så innan det så måste man hinna med en sväng till gymmet. Det är bara en fråga hur man ska lägga upp det.









 



  


Mys kväll

Gårdagen började med jobb. Jag var ensam på jobbet så det var inte så jätte kul att jobba + att tiden gick enormt sakta. 
Vi åkte hem till min mor och far i går kväll för att tända en brasa och grilla korv. Jag själv kan tycka att det är bland det mysigaste som går att göra. Man sitter där och kollar på elden och har det allmänt trevligt. Det enda som saknades var en stor stark så hade kvällen varit fulländad. Det var bara lite synd att Milly hade ont i magen under kvällen och skrek så fort som hon vaknade. Men när vi var hemma och skulle lägga oss så tömde hon magen och vart hur nöjd som hellst.

Nu på morgonen så har jag redan hunnit med en tur till gymmet. Det känns bra att åka dit tidigt då har man det gjort och kan njuta resten av dagen.

Nu har jag inte tid att skriva mer, jag ska lägga mig och kramas med min dotter.  hejdå











6/12-10

Godkväll Alla trevliga människor. I dag har det varit en rolig dag på många sätt och vis. Dagen började med att jag gick upp tidigt för att åka till Toyota och köpa lampor till bilen. Som jag sedan stog ute i kylan och böt , innan jag gav mig av till Svensk bilprovning. Bilen gick igenom utan anmärkning och det var första gången som det har hänt mig och mina bilar jag haft. Så det var ju så klart en härlig känsla.

När jag kom hem så mådde inte Lovisa så bra. Så jag gick ut med milly i vagnen. Vi gick hem till min syster viktoria som var mitt uppe i julstöket. Men vi var ju självklart välkommna in en stund i värmen.
Lovisa mådde mycket bättre efter bara någon timme, så Jag och milly tackade för kaffet och begav oss hemåt.

Farfar Wawa Kom på ett besök en stund innan vi skulle bege oss till barnmorskan. Idag fick han äntligen den efterlängtade Farsdag presenten som jag hade glömt bort. Farfar Wawa var ju så klart lika snygg och rolig som vanligt, en riktig glädje spridare Fadern min.

När Farfar Wawa tackat för sig så åkte vi till barnmorskan. Väl där så vart det bara en vanlig rutin kontroll och en läkarbesöks bokning. Vågen visade att Milly nu väger 4500g och är 56 cm lång. Hon växer värkligen så det knakar kan man säga. Nu har hon även fått AD droppar som hon ska ta varje dag i två års tid.

Dagen avslutades med jobb och ett snabb besök hos svärmor som hade bakat en fantastiskt god saffrans längd.

Nu är det dags att sova för det väntar jobb tidigt i morgonbitti.   Tack och Hej



FARFAR WAWA!



BB

Det vart som vi hade hoppas på. Vi fick träffa lilla Rut idag..... Vi åt lite mat och sedan klädde vi på oss för att gå mot BB, men vi mellan landade på presbyrån för att möta upp Svärmor och svåger. Det var väldigt mycket folk på stan när vi gick och det kändes som om vi gick åt fel håll. Men det visade sig att det hade varit Åh Heliga natt eller vad konserten heter.
Väl på BB så vart det mycket prat och bebis gemförelse. Men det roligaste av allt är ju att Lilla milly inte alls är minst längre, nu såg man ju verkligen hur stor min lilla älskling har blivit. Man kände värkligen skillnad när det gäller vikt. Milly har ju blivit skit tung nu tycker man ju.....

Milly har varit väldigt gnällig nu på kvälls kvisten, men vi får hoppas att hon sover hela natten



                                                                God natt!

Lilla Rut


Milly hjärtat



Dom tre kusinerna Rut , Thea och Milly


söndag

Jaha man vaknar upp till en skrikande sambo i soffan. Hon hade fått reda på att hennes syster Alexandra hade åkt in till förlosssningen. Några timmar senare blev det mer skrik i lägenheten när vi fick reda på att deras dotter Rut har kommit till världen. Så ett jätte stort grattis till Sassa och Peter!

Nu är jag ätligen hemma efter att bytt däck på svärmors bil och kört ut den till fjugesta. Så nu blir det bara lite soff mys och förhoppningsvis får vi åka och träffa Millys nya kusin Rut.

I morgon ska Milly till barnmorskan, så då får vi se hur mycket hon har ökat i vikt och längd. Det ska bli riktigt roligt efter som jag tycker att hon redan har blivit jättestor.

I morgon ska även Bilen besiktas så nu går man på helspänn och hoppas på att den går
igenom utan några problem....


Peter och Rut








kvällsmys

Det har varit en lördag som bara har sprungit iväg. När Lovisa och milly kom hem från marieberg så tog jag med milly och åkte hem till eric. Väl hemma så tänkte vi mysa till det med att äta god mat.
Så det var bara ställa sig vid spisen. Det är inte många som tror att jag kan eller tycker det är roligt att laga mat. Men det tycker jag faktisk , det är bara att hitta orken att ställa sig vid spisen. Men det är ju mycket lättare att hitta motivation till att laga mat om det är en lite godare maträtt som ska lagas.

Det som är givit förutom god mat en lördag kväll är ju så klart 4:ans succé program "Så mycket bättre". Jag vet faktiskt inte varför jag tycker det är så bra. Men det är nog för att det är en sån blandning mellan olika artister.

  Nu är det dags att krypa ner under täcket för att få några timmars sömn. 

Och vi får inte glömma.....GRATTIS MILLY PÅ 1 MÅNADASDAGEN!!  Pappa älskar dig

                                                                                                       Hare och sov gött 



                                    






 

Morgon Mys

Lördag förmiddag, och det ä rena rama sommaren ute -7 grader, det är ju inte alls farligt. Men jag tänker i allafall inte gå ut idag.
Milly vaknade väldigt tidigt idag redan klockan 6. Och vi hade bestämt att om hon skulle vakna tidigt så skulle jag ta henne så att lovisa fick sova ut. Så jag och milly har suttit och titta på tv och små sovit tills lovisa vaknade halv 11. Och när hon vakna då gick jag och milly och lade oss i sängen och somnade som två grisar.

Nu väntar det en storstädning utav lägenheten och Milly och Lovisa ska naturligtvis till marieberg. Denna dag med sin mamma Nina. 
Nu i skrivande stund så ligger milly bara i soffan och kollar på mig och säger inte ett ljud. 
                                                                                               

vi hörs sen! tills dess ha det bäst!











Fredags mys!

Jaha då var det fredag igen , och på lediga fredagar ingår det fredags mys. Denna fredag är vi hos Lovisas mamma , där snart alla syskon är samlade. Det är ju givit att följa idol en sån här kväll och jag säger bara att det är skandal om inte jay vinner idol 2010. Han har ju en röst som är så grymt bra att man får rysningar hela tiden.

Jag tror milly har haft ont i magen från och till hela dagen, för hon har varit små pipig och gnällig under dagen.

Men Fredag hos stålfarsan innebär även en fredags fräckis. Men eftersom jag inte hade tid att skriva en fräckis förra fredagen så blir det i dag 2 st fräckisar.

Fredaga fräckis Nummer 1
En dvärgkvinna gick till gynekologen för att kolla upp varför det sved så illa i underlivet så fort det började regna. Doktorn kunde inte hitta något som var fel och tyckte det lät väldigt konstigt att problemet uppstod bara vid dåligt väder. De kom överens om att kvinnan skulle komma in nästa gång det var regnigt och kände av smärtorna.

Sagt och gjort kom det en regnig dag, kvinnan begav sig tillbaka till mottagningen och träffade läkaren som genast tog fram en skalpell och avhjälpte problemet, när smärtan försvann så blev kvinnan överlycklig och frågade vad doktorn gjort för att hjälpa henne, han svarade lugnt:

-Jag skar bara av skaften på gummistövlarna.


Fredags fräckis Nummer 2

Två samer diskuterade med varandra i Kirunas djupaste skog.
Timo:
- Vet du Onuk, i Stockholm tvättar kvinnorna underlivet!!!
Onuk:
- Men vafan är de inte kloka!! Då tvättar de ju bort viltsmaken !!


svinkallt

Man vaknar upp och kollar på termometern. Den visar -22 grader. Man kan ju fråga sig hur kallt det egentligen kommer att bli den här vintern. Om det blir en lika lång vinter som förra året så måste man ju hitta på något att göra. Och jag tror jag har hittat det som jag vill göra. Och det är längdskidor, jag tror det skulle vara en härlig träning nu under vintern.
Julbord igår... Det var jättetrevligt faktiskt att gå på jubord med sina blivande jobbar kompisar. Julbord i allmänhet har jag ingen direkt större erfarenhet utav. Men jag tror att det här julbordet på Bhern Hotell hade det mesta, och det var jättegott. Och med det mesta så vet jag inte vad jag menar men jag kände iallafall inte att jag saknade någonting.

Som jag skrev i går så fick Milly en present av mina nuvarande jobbar kompisar och här är bilder på den. Tack så mycket.  (P.S snygg Annika du kommer att få gosa med Milly det lovar jag . Jag kan ta med henne flera gånger)                                                                             







Möte

Idag skulle vi på läkar besök med Milly och efter det åka till mitt jobb där det var dags för möte. Men så blev inte fallet, För när vi skulle åka iväg så startade inte bilen. I sånna situtation blir jag väldigt lik min far. Och med det menas stressad och förbannad. Men det fanns ju inget att göra åt saken så det var ju bara att lugna ner sig igen. Så jag fick ringa till min mor som kom och hämta oss för att åka upp till mötet direkt eftersom läkar tiden redan var förbrukad.
Iallafall det var med glädje och stolthet som jag fick visa upp min snygga dotter på jobbet. Hon fick till och med en present av mina kära arbetskamrater. Jag kommer att lägga upp en bild när milly har presenten på sig. Jag kan inte göra det nu för att hon har sovit näst intill hela tiden sen vi kom hem igen.

Nu ska jag åka på julbord med Toyota center. Det ska bli riktigt nice för nu är jag jävligt hungrig.
                                                                                                                  Puss puss

RSS 2.0