Fredag!!

ååå va skönt med fredag. Den här dagen har varit efterlägntad hela veckan. 

Just nu är jag lite uppe i varv, för att jag har skrivit ett ganska arg mejl till våran hyresvärd. Idioten tror att han kan höja hyran efter att vi haft minusgraden i lägenheten under vintern. Det enda rätta måste ju vara att sänka hyran kan ju jag tycka.


Nä nu släpper vi det och fokuserar på minunderbara lilla knorr till dotter. Nu liggerhon på golveti pyjamas och leker med ett gammalt plastlock. Den stora nyheten är nu att milly har börjat krypa. Hon kryper inte jätte snabbt men hon kryper dit hon vill och under den tiden som hon vill ta på sig. En till ganska stor nyhet är att Milly även sover i sin egna säng nu. För av någon märklig anledning har vi äntligen fått in sängen i vårat lilla sovrum. Men den enda nackdelen är att jag inte längre kan ligga rakt i sängen eftersom att jag är förlång.
Den stora positivadelen är ju att hon sover mycket bättre och inte vaknar varje gång som vi vänder oss om.



Nu har äntligen hockey VM börjat, så nu får jag säga tack och hej för den här gången!!





söndag

jaha då var det snart måndag igen. Helgen har gått lika snabbt som vanligt men det gör ju inget, eftersom att det snart vankas lite röda dagar.

Milly och hennes mamma har i dag fått tagit en premiär i min cab. Det har ju varit så fint väder idag så vi var tvgna att åka runt en stund.  Milly brukar skratta när hon sitter i vagnen och det blåser i hennes ansikte. Men inte i dag när vi åkte cab, då sov hon hela tiden.



                                             


Frugan & Prillan bloggar


Tisdag 12/4

Go kväll alla trevliga människor. I dag så har vi haft lite besök utav Mormor Nina och Busungen Thea larsson.

Milly var hos Barnmorskan förra veckan. Och det visade sig att hon nu väger 7630g och är 66cm lång. Det innebär att hon har gått upp 1 kilo på en månad. inte undra på att man tycker att hon har blivit så stor.

Idag så fick jag mysigt besök på jobbet. Det var såklart Milly och Lovisa som var ute och gick och stanna till hos mig så att jag fick pussa lite på dem!

Milly stog i sin gå stol nyss och snurade som bara den på bollen som sitter i stolen. Det var jätte roligt att se att hon förstår hur man ska göra med den.

Nu är det hockey som gäller, final match fyra . Vi hoppas naturligtvis på att FBK vinner så att dem har chansen att få avgöra hemma i karlstad nästa match.

Medans jag ändå pratar om Hockey så måste jag ju nämna att det är roligt att Calle Gunnarson blev uttagen/ tackade Ja till att representera Tre kronor i Vm nu i vår!

                                                               Sov gott!! 





onsdag den 6 april

Hej alla läsare! idag fyller min lilla syster 16 år och detta firade vi genom att gå på resturang och äta en bit mat. Det är alltid trevligt att lyxa till vardagen lite.

Milly vanilly har börjat sitta helt själv längre stunder nu. Hon siter jätte stabilt tills hon får för sig att luta sig åt ena eller andra sidan. Så utan upp sikt får hon inte sitta själv än, men det kommer väl det med som småning om.

Idag köpte vi spagetti och köttfärssås på burk till Milly som hon ska få äta i morgon. Men det smakar väl lika bra det som något annat enligt hennes tycke kan jag nog tro.

Hon är så rolig när man ska lägga henne. Jag får absolut inte lägga henne för hon bara skriker och skriker tills mamma kommer. Så det är Lovisa som alltid får lägga henne och då brukar hon somna inom några minuter. Men det brukar vara så att hon är jätte trött och vi försöker få henne och sova då blinkar hon till och bara öppnar ögonen och försöker sätta sig upp. När man sedan lyfter upp henne och kollar på henne så har hon världens största smile på läpparna.

Men nu sover hon för natten som en stock! och det är dags för mig att krypa ner brevid henne! 

                                                     GOD NATT!





Fredags fräckis

Nej nu är det dags för en fredags fräckis ! trots att det är lördag och trots att min enda lediga dag den här veckan är i morgon, så måste man ju liva upp stämningen med en fräckis! Men eftersom jag inte skrev någon förra veckan så blir det två fräckisar den här veckan!!

Stalfarsans Fredagsfräckis nr 1:



Det ringer på ytterdörren och en äldre dam kommer och öppnar.Utanför står en välklädd yngre herre som artigt lyfter på hatten och framför sitt ärende:
- Goddag damen. Jag kommer från Svenska Hem och delar ut recept på salt sill i lake
- Han får prata högre unge man, jag hör nämligen en smula dåligt.
Den unge mannen med höjd röst:
-Jag kommer från Svenska Hem och delar ut recept på salt sill i lake.
-Så tyst han pratar. Försök nu en gång till och säga vad det är han vill.
Den unge mannen med sina lungors fulla kraft:
-JAG SÄGER ATT JAG KOMMER FRÅN SVENSKA HEM OCH DELAR UT RECEPT PÅ SALT SILL I LAKE!!
Ett förtjust leende breder ut sig över damens ansikte.
Hon vänder sig inåt hallen och kvittrar:
-Hilda, Hilda, du måste skynda dig hit. Det står en trevlig ung man härsom kallar sig för hemska Sven och han vill absolut visa sin stake.

Stålfarsans fredagsfräckis nr 2:

En make hjälper sin fru med ett lösenord till datorn, han knappar in: "MIN_SNOPP".
Frun faller ihop av skratt då datorn poppar upp felmeddelandet:
ERROR: NOT LONG ENOUGH



Lördag!

Jaha inte har jag blivit bättre på att blogga. Men jag skriver så fort som jag har tid.

Idag börjar min helg. För att vi har haft däckbytar dag idag på jobbet. Det var ju ingen höjdare att åka och jobba på en lördag när man slitit en hel vecka. Men man får väll trösta sig med att det var 100% OB. Så nu har man bara en dag ledigt innan det är dags för att jobba igen.

Milly fyller snart 5 månader men vi har redan börjat att ge henne ris gröt som är från 5 månader. Den tycker hon lika mycket om som allt annat som hon får äta. 

Jag har nog skrivit det här många gånger förut men jag gör det igen. Jag tror att milly snart kommer att krypa. När hon ligger på mage så ställer hon sig på alla fyra och gungar fram och tillbaka. så vi får hoppas att hon inom en snar framtid kryper om kring och ställer till en massa bus.

Nu ska vi ha lite lördags mys framför tvn. GO kväll




RSS 2.0