Måndag!

Hej alla glada ! Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg senast. Men det beror på att schemat har varit full bokat hela jäkla helgen.

Till exempel så var det meningen att jag i lördags bara skulle åka i väg och byta vattenpump på bilen i ca en timma eller två. Men så blev ju självklart inte fallet. Det tog mig 8 timmar att byta skiten. På grund utav att det var både trångt och varenda skruv jävlades. Så det var ju lite surt eftersom nästan hela lördagen gick åt att fixa bilen.

När jag kom hem från verkstan så åkte vi till Millys farmor och farfar där det var lite fest. Det var deras kompisar som var där och åt lite middag och umgicks. Vi åkte självklart dit och visa upp våran fina lilla dotter, och åt en bit mat.

I går, söndag så var vi hemmas hos min svärfar ,det var även där middag. Det vi bjöds på var en jätte god maträtt . Inbakad fläskfile och ris.  Det har jag aldrig ätit förut eller överhuvudtaget hört talas om.

Iag så har vi varit på lite olika radhus visningar. För nu är vi jätte jätte sugna på att flytta. Och helst till ett fint radhus med en egen liten trädgård. Vi vart lite intresserad utav iallafall ett utav dem radhusen. Milly var som tur vaken under husvisningarna, Hon måste ju få vara med och bestäma så gott hon kan. :)

Efter husvisningarna så var hemma hos Millys farmor och farfar. Där vi åt mat och milly satt och prata och underhåll oss under middagen. Hon har pratat och skrattat jätte mycket i dag. Jag och Milly passade på och bada tillsamans. det var väldigt mysigt tycker jag. Hon tycker det är jätteroligt att bada så länge vattnet är någolunda varmt. Om det börjar bli kallt så vill hon inte bada längre har jag märkt. Men så tycker väll vem som helst. 


Nu så är det dags att gå och lägga sig och mysa i sängen en stund innan det är dags att sova.
                                           
                                                         Godnatt  





Fredags fräckisen

När det är fredag så innebär det ju självklart att det är dags för en fredagsfräckis. Det är ju ett väldigt bra sätt för att få en riktigt bra start på helgen. Jag har fått lite kritik för att mina fräckisar inte är tillräkligt grova. Så jag får hoppas att den här uppfyller kraven för en riktig fräckis.


Stalfarsans Fredags fräckis

En tjock bonde hade problem att tillfredsställa sin fru.
Han beklagar sig inför en vän och menar att han blir
för varm och svettig för att hålla på tills frun kommit.
Han får då rådet att låta en av drängarna stå och fläkta när dom har sex.
Nästa gång det är dags för sex kallar han in en
storvuxen, mörkhyad dräng i sängkammaren.
Bonden bestiger frun och drängen står bredvid och fläktar. Trots fläktandet blir bonden för varm och svettig och frun är helt oberörd.
Mannen beordrar då drängen att byta plats med honom. Drängen gör som han blir tillsagd och fruns reaktion låter inte vänta på sig.
Hon stönar och kvider och får orgasm efter orgasm.
Då säger bonden: Fattar du nu hur man ska fläkta drängjävel?


Fredag

Då var det dags för helg igen. Det känns helt underbart, för nu i slutet på veckan så har jag varit jätte trött när klockan har ringt.

Idag så fick jag ett ganska trevligt samtal när jag jobbade. Dem ringde i från radio stationen Rock klassiker och sa att jag hade blivit utagen till ett utav dem två ishockey lag som ska spela motvarandra i ett fullsatt globen innan svergie- Tjeckien. Så det gjorde min dag kan jag säga. Nu gäller det för min del att börja träna ordentligt. Så nästa vecka ska jag åka ner och köra en jäkla massa skridskor i ishallen så man kommer igång igen.

Nu så sitter vi och kollar på handbolls semifinalen mellan Svergie och Frankrike. Milly ligger här brevid mig på mage i soffan och kollar när jag skriver. Hon och jag har varit hemma oss farmor och farfar en stund medans hennes mor var och sola och handla lite gosaker till kvällen.

TREVLIG HELG 





onsdag 26

Onsdag kväll. Halva veckan är avklarad, nu återstår bara två dagar till helgen. I morse när jag gick ut för att åka till jobbet så starta inte bilen. Det är det värsta jag vet faktiskt. Men som tur är så har jag en sån underbar mor som kom så fort hon kunde för att hjälpa till att starta bilen med kablar. Så jag kunde åka till jobbet tillsist, dock lite mer stressad än vanligt men inte försenad som tur var.

Idag medans jag har varit och jobbat så har Lovisa och Milly haft besök av två bebisar och deras mammor. Det var Issa och lilla nora samt Sassa och lilla Rut som var här och umgicks lite.

I dag har vi köpt en liten får pläd till milly som hon kan ligga på och titta på allt som rör sig runt om kring henne, vilket hon tycker är kul.

Milly och lovisa har redan gått och lagt sig för att Milly vart jättetrött för en liten stund sedan. Så nu är det dags för mig också att grypa ner brevid dem. 

                                         Godnatt 

 


Tisdag 25/1

Hej tjollahopp. I dag kom den äntligen, den eftertraktade, den ljuvliga....osv. Jag talar naturligtvis om lönen. Det känns som evigheter sedan man fick lön senast.

I dag så har Millys gudmor Maria varit här hemma för att mysa lite med sitt gudbarn. Det gick väl sådär i början. Milly gallskrek så fort som Maria tog i henne, Jag kan garantera att det inte var marias fel utan det var Milly som var lite halv tjurig/ trött innan Maria kom hit. Men det gick över efter en stund när milly tagit en liten powernapp och vaknade med ett stort leende på läpparna

Själv så har jag varit ute och sprungit en sväng. Det var härligt faktiskt, lagom kallt men benen var hårda och stela som is när man väl kom hem igen.

Nu blir det att kolla på Svergie mot Danmark i handbolls vm. En match som inte betyder någonting eftersom att båda lagen redan är klara för semifinal. Men det kan var underhållande ändå.

                                    På återsende   


Måndag igen

Första dagen utav en lång jobbvecka är nu avslutad. Det var meningen att jag skulle åka och träna i dag efter jobbet. Men så blev det inte, jag saknade Milly alldeles förmycket. Så i under den tiden som jag har varit hemma så har inte Lovisa fått gosa så mycket med henne.

Milly har blivit så duktigt och stark nu, så hon sitter helt själv i sin stol vid köksbordet när vi äter. Hon verkar tycka att det är rätt roligt att ha båda sina föreldrar under uppsikt. För hon sitter och ler och kollar en liten stund på sin mamma och en liten stund på mig, så hennes huvud går fram och tillbaka hela tiden.

Efter maten så tog vi en dusch jag och Milly, Men hon var inte jätte nöjd med det valet, så det var bara att hälla upp ett bad till henne. Jag fyller baljan med lite varmare vatten än 37 grader, För då tycker Milly att det är mycket skönare att bada. I dag så satt jag med benen runt baljan och prata och busa med henne medans hon badade. det sluta med att jag fick byta kläder efter det. För hon garva och sprattla med benen så mycket att hon nästan tömde hela baljan.

Nu är det dags för lite soffmys och tv tittande.  Hare bäst









Söndag

Jaha då var snart helgen över. Jag vart lite chockad nu när jag kom på att det är söndag. Jag har varit inställd på att det är lördag i dag av någon konstig anledning.

Igår så vart det inget inlägg, för jag var hos Gudfar anthon på dagen, och på kvällen åkte jag och mina två brudar hem till Millys farmor och farfar. Där åt vi tacos och mös lite framför tv:n.
Dem är för tillfället hundvakt åt världens underbaraste hund. Mulle heter han och är av rasen pittbull. Han tror nog att han är en knähund eller något åt det hållet. För han vill helst sitta i knät, kramas hela tiden.

  Iallafall vi stanna kvar och sov där för att få äta frukost med hela familjen. Milly har sovit en jäkla massa men under hennes vakna stunder så har hon varit lika underbar som vanligt den lilla tösen.
Nu på förmiddagen så har vi allihopa varit på Ikea och köpt lite små saker till vår lägenhet. Lovisa vill nämligen göra om hela lägenheten. Hon har så många ideér i sitt huvud nu så man tror att hon kommer sprängas.
 
Milly har sovit sen vi var på ikea kl 3, så det har blivit många timmars sömn för henne underdagen.Men hon vakna äntligen ,så nu ska vi mysa lite innan det är dags för att äta kräftor, räkor och nybakat bröd. En härlig middag att avsluta veckan med. 
                                                                  Hej då! 


 






Fredags fräckisen

FREDAG! och på fredagar är det en fredags fräckis som gäller! Här är en så kallad fräckis, Jag vet inte om man kan kalla den fräckis, det är mer sanningens ord!! Ha världens bästa fredags kväll nu!


STÅLFARSANS FREDAGS FRÄCKIS

En man och hustru är ute och shoppar i deras lokala ICA-butik.
Mannen plockar upp ett flak öl och sätter det i sin vagn.
”Vad tror du att du gör?” frågar hustrun.
”De är rea, bara en hundring för 24 burkar, svarar han.
”Sätt tillbaka, dem har vi inte råd med kräver frun, och så fortsätter dom vidare i butiken.
Ett par minuter senare plockar frun upp en 200kronors ansiktskräm och lägger ner den i vagnen.
”Vad tror du att du gör?” frågar mannen.
”Det här är min ansiktskräm, den gör mig vacker”, svarar frun.
Hennes man svarar: ”Det gör 24 öl också, och till halva priset.”


Härliga Fredag!

Äntligen helg! Det är så gött faktiskt. Jag vet att jag inte har skrivit så mycket den senaste veckan, men det har varit fullt upp.

I går så gick vi hem till Millys Farmor och farfar för att äta och snacka lite skit. Vi hade med oss ett till barn. Och vem var det undrar ni?. Jo det var Thea, Hon sov här i går, det var ju så klart fullfart hela tiden. Både Thea och Milly somna när vi gick hem igen. Vilket var  väldigt skönt, då kunde vi sitta och ta det lite lungt innan det var dags att sova.
Lovisa, Milly och Thea sov i sängen och jag vart utkastad i soffan. Vilket var helt okej för våran soffa är väldigt skön att sova i. Men Thea vakna i går och kom ut och lade sig brevid mig i soffan. Sen så säger hon HOPPA UT, HOPPA UT, MEN HOPPA UT! fan jag höll på att få spader. För jag låg med halva kroppen på golvet redan. Men hon tröttna till sist och gick tillbaka in i sängen, vilket gjorde att jag kunde somna.


Idag så gick jag och Milly en lång promenad, till Ica maxi, för att köpa lite råvaror till kvällsmaten. Och Milly har sovit sedan dess. Men nu är det dags att väcka henne så att hon kan sova gott i natt!

                TREVLIG HELG!!


Milly sover som en Stock


Farfar Wawa och Milly

Onsdag den 19 Januari

Då har man klarat av lite mer än hälften utav jobb veckan. Och det känns bra, med det skulle ju vara skönt med helg nu faktiskt.

I går kväll så kom Farfar Wawa förbi med lite matlåder till mig. Han stannade och mös lite med Milly och kollade på andra halvleken utav Handbolls matchen.

I dag så har Jag, Lovisa och Milly gått och handlat lite glass och glasstrutar och lyxat till vardagen lite. Det är ju faktiskt Lillördag.
Milly har varit på toppen humör idag, det är så roligt att komma hem från jobbet och bara hålla om henne och pussa på sötnosen. Vi har bland annat sutit i soffan och busat lite, vilket är det roligaste jag vet när hon skiner upp som en sol, och avger ett garv. 



 


Milly Vanilly

Som jag skrev tidigare så var jag inte hemma i går. Jag kom hem i går efter jobbet och bara hann säga hej till Milly efter som jag var tvungen att åka till Taste. Sen så sov Lovisa och Milly hemma hos Mormor Nina så jag fick inte träffa dem när jag kom hem heller. Sen var det bara att åka och jobba i morse. Men när klockan äntligen slog 16.00 så var jag på väg hem. Och När jag kom hem så satte jag och Milly oss i soffan och börja prata och skratta åt varandra. Det var det underbaraste jag varit med om. Man har saknat henne hur mycket som hellst trots att det bara gått mindre än dag sen man krama henne senast. Hon har något speciellt den tjejen det ä en sak som är säker.
 
Nu så blir det lite Tisdags mys framför tv:n med två underbara tjejer.  



Matlagnings tävling

Hej hej hallå! Det vart inget inlägg i går. Anledningen är att jag var på Taste igår med jobbet. Där vi hade en matlagnings tävling. Tävlingen gick ut på att vi var tre olika lag, - Lag Förrätt, där jag var med i , Lag varmrätt, och lag efterrätt. Det var ju lite fusk att vi fick veta exakt vad vi skulle laga, hur vi skulle göra det och vad vi behövde. Men själva tävlingen var att smak sätta själva, hur mycket vi skulle ha av allting och uppläget på tallriken. Under tiden som vi laga maten så fick vi prova 3 olika viner och vi skulle välja ett vin som vi skulle servera till våran rätt.

Förrätten var Jordärtskockssoppa met lättrökt kammussla. Det var en upplevelse att laga en soppa helt i från grunden. Det roligaste var att röka kammusslorna. Vilket man gjorde i ett rökskåp men man tände eld på kolen i en vanlig stekpanna.

Varmrätten var Grillad helstekt biff serverad med potatisterrine smaksatt med chevré, smat rostad vitlökssås

Desserten var vit chokladbrulé med marineradehallon och mascaponesorbet.

Tyvärr så vann ju inte mitt lag. Domarna var dem riktiga kockarna och man fick betyg 0-20 poäng för smak och 0-20 poäng för upplägg. Det roliga var att vi utklassa alla på smaken där vi nästan drog hem fullpott, 19 poäng vart det. Men vi föll på upplägget där vi bara fick 16 poäng.

Jag har recepten om det är någon som vill lyxa till vardagen.








Våran supergoda soppa, men som sagt uppläget gjorde att vi bara kom tvåa


Söndags kväll

Jaha då var helgen så gott som över och det väntar yttligare en lång jobb vecka framför mig.

Vi har även varit hela söndagen hemma hos Millys Farmor och farfar. Det har varit jätte mysigt och underbart med lagad mat och lite barnvaktande. Så vi fick sova ut även i dag, men nu är det slut med det. Men vad gör det när man har världens bästa och underbaraste dotter.

Jag åkte till gymmet vid klockan 17 med Bäckström och Nordlund. Så det är väl det ända ansträngande som jag har gjort i dag.

Milly har varit på guld humör hela dagen och nu när vi kom hem igen så vart hon på nästan bättre humör. Det har bara varit skratt och prat hela kvällen.

Men nu så ligger hon och sover så sött i sängen och det är dags för mig att krypa ner brevid henne. GODNATT





Lördag 15/1

Hejsan och god kväll.

Vilken härlig dag det har varit. Vi är fortfarande kvar oss mor och far. Och det ska vi vara tills i morgon tänkte vi...
Vi fick faktiskt en liten sovmorgon i morse. Men det är ju som vanligt när man kan sova ut, då är man ju inte trött, vilket resulterar i att man inte kan somna.

Dagen började med att vi gick upp vid klockan 9 och åt frukost. Sedan så gick jag o Lovisa och lade oss igen, Medans Millys farmor och farfar tog med henne ut på en liten promenad. Dem var borta ganska länge så när vi vaknade igen efter frukosten så saknade man ju Milly förstås. Men dem kom tillbaka ganska snart efter att vi vaknat. 

Lovisa och Milly har varit här hela dagen. Medans jag åkte upp till skidspåret vid två och körde 8 km för att kunna äta lite godis utan ångest. Milly har naturligtvis varit på sitt bästa humör mesta delen utav dagen. Hon skrattar och "pratar" hela tiden när hon är vaken. Dagen i ära så har hon fått en tofs i håret utav sin faster Rebecca. Vilket hon verkar trivas med faktiskt.

Just nu så ligger hon och sover i famors famn under tiden som vi kollar på Handbolls VM.

See you soon !





Fredags Fräckisen

Självklart så kommer det en fredags fräckis. Kanske inte så jätte rolig i mitt tycke, Men jag får hoppas att den kan glädja någon annan. Ha världens bästa helg! det ska iallafall jag ha.


Fredags Fräckis

En kvinna går till sin läkare och undersöker möjligheten att få sina blygdläppar opererade. De är nämligen alldeles för stora.
Hon ber också läkaren att hålla operationen hemlig, därför att hon tycker att den är generande och att hon vill att ingen ska få veta. Läkaren går med på detta.
När hon vaknar upp efter operationen finner hon tre rosor vackert placerade på bordet bredvid sängen. Hon känner sig förolämpad och ropar omgående på läkaren och säger:
- Jag trodde jag bad er att inte berätta för någon om operationen!?
- Oroa dig inte, säger läkaren. Jag har inte berättat det för någon. Den första rosen är från mig, därför att jag beundrar dig för att du har gått igenom detta helt ensam. Den andra rosen är från min sköterska. Hon assisterade mig under operationen och har dessutom gått igenom samma operation själv.
- Men den tredje rosen då? Frågar hon.
- Jo, säger läkaren, den rosen kommer från en kille en trappa upp på brännskadeavdelningen. Han vill tacka dig för sina nya öron.

Fredags kväll

Hejsan alla trevliga människor. Idag kom jag hem från jobbet med ett jätte stort leende på läpparna efter som att det är fredag. När jag öppnade ytterdörren så står självklart Sambon och Milly där och väntar på mig. Milly hade kläder på sig som jag hade när jag var liten. Det var faktiskt ganska roligt och jag vart ännu gladare än vad jag redan var.

Vi orkade inte laga mat så det vart till att köpa var sin pizza istället. Vi slängde i oss maten och kolla lite på tv.
Sen så fick vi för oss att åka hem till min mamma och pappa, vilket vi gjorde. Och här är vi nu, Jag, Lovisa, Milly ,hennes Fastrar och hennes Farmor och farfar. Vi har ätit ost och kex och kollat på Let´s Dance.
Milly snor självklart all uppmärksamhet hela tiden , Men det är hon ju värd min snygga dotter.

Så nu har vi varit här hela kvällen och vi har bestämt oss för att sova över. Då vet vi i allafall att jag och Lovisa får sova ut lite i morgon efter som att Millys farmor och farfar ska vara lite barnvakt på morgon kvisten. Det ska bli skönt för det känns som evigheter sen vi fick sova ut tillsammans.


Go och glad kexchoklad!

Handboll

Jaha då har handbolls vm dragit igång. Det blir ju roligt att ha något att titta på under kvällarna fram över. Just nu sitter vi och kollar på Svergie mot Chile.

När jag kom hem och klev ur bilen efter jobbet så tittar jag upp i vårat köks fönster, och vem står inte där ? Jo Milly och hennes mamma står och vinkar till mig. Vilket härligt motagande, man blir ju glad i hela kroppen av en sån sak.
Milly har varit lite gnällig i dag igen. Jag vet inte vad det kan vara, men hon har varit glad stundtals endå. Men nu så sover hon så gott i soffan, vilket är ganska skönt för mig själv som också vill ligga i soffan och halv sova. 

I morgon är det fredag vilket ska bli helt underbart. Jag kommer bara gå och njuta på jobbet hela dagen eftersom att man är ledig två dagar efter.

                                                                     Sov gott


Dagens outfit (
Puma jogging dress, Converse skor)
 

Lill Lördag (onsdag)

Hej och godkväll! En händelse rik dag har passerat i ett rasande tempo. Jag kom hem från jobbet med ett stort leende på läpparna för att äntligen ska få träffa min glada lilla Tjej. Men vad möts man utav? Jo en skrikande liten tjej som har skrikit hela dagen. Men jag tror det beror på att hon inte hade sovit något uder dagen. För runt kl 19 så somnade hon och sov en timma och vaknade och var skit nöjd.

Medans Milly sov så åkte jag till Apoteket och köpte "hals tabletter" till Lovisa. Hon ville ha några som var riktigt bra mot ont i svaljet. Så jag tog hjälp utav en Apotekare för att det skulle bli rätt eftersom att Lovisa ammar. Så när jag kommer hem igen så tar Lovisa en tablett i direkt. Och sen tar hon en till, medans jag av ren tillfärlighet bara satt och läste biback sedeln. Och vad står inte där, Jo att man inte får äta tabletterna om man är gravid eller ammar. Så det var ju en tur att Milly inte hann äta något under tiden.

Men så klart så vart hon ju hungrig nästan direkt när jag läst det. Så det var bara att hoppa in i bilen igen för att åka fort som bara den till Tempo. Och självklart så hade dem ju inte Modersmjölk ersättning. Men jag åkte hem till Mamma och pappa och hämta två paket som dem hade hemma, tur nog. 

Men det som gör mig mest irreterad är att jag fråga Kärringen på apoteket. Och man tycker ju att dem ska kunna det dem gör. Nu vet ju inte jag vad som skulle kunna hända om Milly ätit bröstmjölken men det är ju riktigt onödigt att ta risker. Så nu äter hon ur flaska. Men det har hon gjort förut så det är inga problem för henne. Det positiva är ju att jag får mata henne, vilket inte blir aktuellt så ofta.

Tabletterna jag köpte hette Mucoagin.

 


11/1- 11

Go kväll. I dag så har Farmor Maria Och Farfar Wawa varit här på besök. Det är alltid lika kul som dem kommer hem hit tycker jag. Milly var så klart på topp humör som vanligt, man börjar ju bli riktigt bort skämd med hennes glada humör.

Lovisa går runt och hostar, är förkyld samt har haft feber, jag har klarat mig hit tills, så vi får hoppas att Milly också slipper bli sjuk. Nu så ligger hon i sängen med sin nya pyjamas på och väntar på att jag ska komma och säga godnatt.

                                                                     
P.S. våran kamera ligger hemma hos Moster Theres så det är inte kunglig kvalité på bilderna som jag lagt upp..




Veckans första dag

I dag är det måndag, och det väntar en lång jobb vecka framför oss, eller i allafall för mig. Men jag trivs faktiskt jättebra på jobbet. Så det vart ju mycket bättre än jag trodde nu när jag jobbar raka veckor. Men det är ju klart man skulle ju hellre vilja vara hemma med Milly. Men det är väll bara bita i det sura äpplet och knega vidare.

Idag så har Milly och Lovisa varit hos Mormor Nina där Thea sprang runt och härjade. Thea vill hela tiden hålla i Milly och pratar bebis språk med henne. Och så fort som Milly blir ledsen så skakar hon henne och säger ssskyy   ssskyyy och om inte det hjälper så säger hon till Lovisa....Hon är nog hungrig. Lill gamla Thea är så söt.


Jag själv har varit på gymmet med Mats och Nordlund. Så det finns inte tyvärr inte så mycket att skriva om denna dag, Mer än att den har gått väldigt fort.

Jo jag kan väl bara slänga en liten kommentar till det jag läste på NA.se nyss. Och det var att polisen troligtvis har hittat försvunna Evas kropp. Man kan ju fråga sig vart är Örebro på väg?..... Mc gäng, serie våldtäksman, bortrövare/ kvinno mördare. Det är en läskig tanke faktiskt. Men det värsta är nog att sånna förbrytare får för korta straff.

Nej nu är det dag att krypa ner i en varm säng godnatt!









Söndag 9/1

Hej hej hallå! Ja då var helgen snart slut och det är snart dags att jobba en vecka till. Jobbångesten är faktiskt lika med noll och jag ser fram emot att åka till jobbet. Men det är ju lite jobbigare att behöva gå upp klockan sex. Men det är ju smällar man få ta.
Idag så har vi varit på lite olika håll, Milly och Lovisa var hemma hos mormor Nina och jag själv har varit hemma hos Millys Gudfar Anthon.

När vi kom hem så ställde jag och Milly oss för att laga lite mat. Men nu så är det dags att sätta på Milly pyjamasen, ta fram täcket, slå på tv:n och sen bara slå sig ner i soffan och mysa lite innan det är dags att sova.








Lördag 8/1

Hej och godkväll. I går kväll så drog vi undan vardagsrumms bordet och lade  bäddmadrassen på golvet framför tv, För att öka mysfaktorn lite. Så i morse när jag vaknade så låg Milly brevid mig på massor med kuddar.
Idag så har vi inte gjort så mycket faktiskt. Det ända som vi har gjort är att åka till Ica och köpt lite lördags godis.

Milly kan vara hur ledsen som hällst, sen går man till spegeln och står där så hon ser sig själv då börjar hon garva. Hon måste tycka att hon är snyggast i världen. Men det gör ju inget eftersom att hon är det. 


Nu så är Millys faster Viktoria här. Så då lär ju allt Lördags godis gå åt i allafall . 

                                                                              På återsende



 

Fredags fräckisar

Okej nu vart det några fredags fräckisar iallafall. Men jag hoppas att inte det gör något.



Fredags fräckis nummer 1
Pappan till sonen:
- Snart kommer storken med ett litet syskon till dig.
Sonen:
- Jäkla pucko! Hela stan är full av brudar, och du sätter på en stork!


Fredags fräckis nummer 2

3 möss satt och skröt.
Den första sa:
- Jag är så tuff att jag använder råtfällan som bänkpress!
Den andra svarade:
- Jag är så cool att jag dricker råttgift!!!
Då gick den tredje.
De andra frågade:
- Vart ska du?
- Äh, hem och sätta på katten!


Fredags fräckis nummer 3

Nunnan åkte buss och sade till chauffören:
- Innan jag dör så vill jag göra det. Men bara om ni är ogift.
- Jag är inte gift ljög chaffisen.
Nunnan:
- Men jag måste dö oskuld så det får bli där bak. Efter akten så sade chaffisen:
- Jag ljög. Jag är gift och har 4 barn.
Nunnan:
- Jag ljög också. Jag är en bög som ska på maskerad!!!


fredags historian

Nu så är det egentligen dags för en fredags fräckis men så blir det inte. Det blir en fredags historia istället till och börja med.






Kära Make!
Jag skriver detta brev för att tala om att jag lämnar dig för gott.Jag tycker jag varit en god hustru i 7 år och jag tycker att jag inte fått någonting för det.
De sista veckorna har varit ett helsike!!
När din chef ringde och sökte dig och berättade att du sagt upp dig så rann bägaren över.
Den sista tiden har du kommit hem och inte märkt mig alls. Jag har klippt håret och fixat till naglarna. Jag har lagat till din favoritmat och till med haft på mig ett nytt raffset, men du kommer hem, kastar i dig maten och tittar på sporten och går och lägger dig.
Du talar aldrig om att du älskar mig, kramar mig aldrig så antingen är du otrogen eller så älskar du mig inte längre, i vilket fall som helst så är jag ute ur dig liv för alltid.
Om du försöker få tag på mig så glöm det. Jag flyttar till DIN BROR, hoppas du får ett bra liv.Din Ex-fru

Kära Ex-fru.
Inget har gjort mig gladare än ditt brev.
Visst, vi har varit gifta i 7 år, men en bra fru är allt annat än du varit.
Jag tittar på sport jämt för att slippa höra ditt gnäll, men det lyckas inte så bra...
Jag märkte att du klippt håret och det första jag tänkte var att du ser ut som en kille. Naglarna håller du ju jämt på med...Min mor har uppfostrat mig att inte säga nåt om jag inte har nåt snällt att säga.
Du måste ha förväxlat min favoritmat med min BRORS, för jag tycker inte om fläsk.
När du hade raffsetet på dig så hade du inte tagit bort prislappen. Det kostade 499:- och jag tappade sugen eftersom min BROR lånade en femhundring i förrgår, jag hoppades att det bara var en tillfällighet, men tydligen inte.
Jag har trots det älskat dig och tyckt att det fungerat hyggligt mellan oss.
Så när jag vann drömvinsten på lotto förra lördagen kunde jag kvittera ut närmare 70 miljoner och blev jätteglad för vår skull.
Jag sade upp mig idag och var iväg och beställde en jorden-runt-resa för oss två, men när jag kom hem så läste jag ditt brev...allt händer av en anledning antar jag.
Jag kan bara hoppas att du får det liv du önskar med min BROR.
Jag har pratat med min advokat och eftersom du skrev det där brevet så får du inte en krona av vinsten. Så ta hand om dig.
MVH rik som fan och fri som tusan.
PS. Jag har nog aldrig berättat för dig att min bror Evert var född som EVA men det är väl knappast ett problem?


Fredag!

Veckans bästa dag är här! Och jag pratar ju så klart om fredag. Nu väntar en härlig ledig helg framför oss.
Efter jobbet så åkte jag och Milly hem till min mormor och morfar för att fira den sistnämnde på sin födelsedag. Det var en trevlig sammankomst med godmat och släkten. Milly var så klart lika go som vanligt. Hon skratta och log mesta delen av kvällen. Med det roligaste var nog när hon och jag låg på golvet i köket och prata med varandra. Med det vill jag säga att hon är så stark i nacken nu så att hon kan ligga själv på magen och hålla huvudet högt upp i luften. Hon försöker även ta sig framåt med hjälp av benen men lyckas inte så bra när hon ligger på golvet.

Nu väntar det lite fredags mys här hemma i våran lägenhet.
                                                                                              
                                                                                    Trevlig helg


En röd torsdag

En härlig röddag mitt i veckan är ju väldigt skönt. Att man ska jobba i morgon spelar faktiskt ingen roll eftersom att det är fredag.

Dagen har spenderas på 3 olika ställen. I förmiddags så var jag en snabbis hos mor och far. Sedan så vart vi bjudna på middags hos Millys Mormor. Efter att ha varit där en stund och smällt maten så åkte jag upp till skidspåret och åkte ett varv. För den intresserade så tyckte jag att det gick lite tungt idag. Om det var skidorna, snön eller mig själv det var fel på låter jag vara osagt.

Milly den lilla snyggingen har sovit ganska mycket i dag. Men när hon har varit vaken så har hon bara varit på bra humör. Nu ligger hon i knät på Lovisas Kompis och sover som en stock. Man får hoppas att hon även sover bra i natt.
                                                                              I morgon är det fredag tack och hej



Onsdag den 5

God kväll . Jag kollade presic på klockan. Och den var mycket mer än jag trodde, men jag har ju hunnit med en hel del.
Dagen började som vanligt med en tidig morgon. Milly var även vaken i morse så jag kunde säga hejdå ordentligt till henne. Eftersom det är en röd dag i morgon så slutade jag en timma tidigare. När jag kom hem så sprang jag upp för trappen och slet upp dörren. Men det var ingen hemma tyvärr. Dem var hos Lovisas kompis. Så jag passa på att åka till gymmet en sväng.

När jag kom hem från gymmet så möttes jag av en leende Milly i dörren. Hon sken upp som en sol när hon såg mig. Vilket gör att jag blir hur glad som helst.

Nu på kvällskvisten så har vi bara tagit det lungt framför tv. Milly vilade en stund men är nu vaken igen. Hon är så söt när hon sitter i brevid soffan i sin babysiter och tittar på tv, Och då menar jag verkligen att hon tittar på tv. 

I morgon så är man ledig och det ska bli skönt.

                                                                     På återsende 




 

 


2011-01-04

I dag är det den 4 januari, Vilket innebär två saker. Den första är att Milly och hennes mor har varit på BVC. Jag jobba så jag kunde tyvärr inte följa med. Men det verkar ha gått lika bra utan mig. Dem vägde och mätte henne som vanlig. Hon var 58 cm lång och väger nu 5480 g. Hon har verkligen blivit en riktigt julgris nu dem senaste veckorna. Barnmorskan sa att hon nu ligger strax ovanför "kurvan".
Den andra saken som 4 januari innebär, det är att Milly i dag fyller 2 månader!! Så ett jättestort grattis till pappas underbara lilla tös.



Första dagen på jobbet

Klockan ringde kl 06.00... jag vaknade och gick upp.. i soffan sitter två vakna tjejer. Det gjorde att jag piggna till direkt och var inte ett enda dugg morgon trött. Första dagen på jobbet gick väldigt bra, och det vart en heldel gjort.

När man kom hem från jobbet, sliten och lite trött så står maten på bordet och en liten Milly som bara skrattar. Även det gjorde att man vart pigg och glömde att man jobbat en hel dag. Det är konstigt hur mycket enegri man kan få genom att bara titta på henne.

Jag och Milly duschade tillsammans i dag för första gången, det var jättemysigt och roligt.

Nu på kvällen så har vi varit hemma hos mina underbara föreldrar.  Det var en trevlig kväll där Milly fick lite nya kläder av sin nyligen hemkomna faster Viktoria.

Vi har börjat märka att Milly vill stå upp nästan hela tiden och tycker det är roligt att få sitta själv i soffan brevid oss. Det är ju en liten rolig grej faktiskt.

                                                                    Tack och hej



¨


2 Januari

Go kväll. I dag är det söndag, vilket betyder att det är måndag i morgon, vilket i sin tur betyder att jag börjar jobba på Toyota. Det ska bli härligt faktiskt. Trots att det kommer bli tidigare mornar så kommer det nog bli hur bra som hällst, och jag kommer att få utvecklas och lära mig mer saker för varje dag som går. Man blir ju desutom ledig varje kväll och helg vilket är grymt skönt.

Idag så har jag och Milly varit hemma hos hennes gudfars pappas familj. Det var första gången som dem träffa henne, men det kommer garanterat bli många fler gånger. 
När vi kom tillbaka hem därifrån så hade Lovisa storstädat hela lägenheten, det var så att man knappt kände igen sig faktiskt. Så en stor eloge till min älskling.  

Milly fick bada idag. Och vi använde för första gången en "badstol" som hon fick utav sin faster. Och det kan jag säga är grymt bra. Man slapp hålla i henne så hon låg där själv och sprattla med benen. Så nu är hon ren och luktar ljuvligt gott.

En liten notis! Jag satt och kollade på nyheterna i morse av en slump. Och där sa dem att det finns en bugg i Iphone som gör att inte väckar klockan fungerar nu när det är 2011. Det var ju tur att jag såg det. Det hade ju inte blivit så bra att försova sig första dagen på jobbet. 
                                                                                 
                                                                                       Hej då!





2011

Då har vi passerat år 2010 och är inne i år 2011. Ett nytt och fräscht år med nya möjligheter...

Vi firade in det nya året hemma hos min svägerska Therese. Det var en trevlig sammankomst, Vi åt och drack gott och prata om livet. Så tiden rusade ju förbi som vanligt. Själva tolvslaget var som alla andra år. Jag fattar aldrig när klockan har slagit tolv, eftersom det smälls raketer under nästan hela kvällen.

Idag har det inte blivit mycket gjort här hemma för min del. Lovisa håller på och städar ur sina garderober medans jag har suttit med Milly i soffan och kollat på film. I dag vart det faktiskt kommissarie Späck. En små rolig film att kolla på så här på morgonen.

Milly Vaknade ganska tidigt idag, Men har sovit under stora delar av förmiddagen. Hennes humör har varit allt i från jätteglad till galskrik. Men nu så ska hon och jag klä på oss för att gå i väg till affären.

Det som väntat oss nu är en liten mini jul hemma hos min morbror.


God fortsättning





RSS 2.0