God Jul

Det har inte blivit så mycket skrivet på denna blogg under jul. Men jag har en ursäkt. Och det är att vi inte har varit hemma mer än för att sova. Dagarna har gått i ett, det har varit besök här och där.
Men om man ska försöka samman fatta julen.
Vi började julfirandet 23/12 med att äta jul bord hos Lovisas pappa samt att bytta lite julklappar. På kvällen vart det att kolla på bingolottos uppesittar kväll. Men kvällen var inte slut där. Milly har varit snorig och haft lite feber. Men i Torsdags så var hon täppt i båda näsborrarna och jätte slämig i halsen. Hon lät som en gris när hon andades och hosta hela tiden. Så vi bestämde oss för att åka in till akuten. När vi väl var där så var det som att det släppte. Och läkaren sa att det bara var lite snuva. Dem gjorde ju så klart en koll i allmänhet Bla vägde dem henne och hon väger nu 5100g. Det är skönt att det har blivit mycket bättre nu. Så nu ligger hon i babysittern och bara ler och pratar med sin mamma.

24/12 Julaftonen började med en julfrukost hemma hos mina föräldrar och vi fick julklappar. Värstingen som fick mest var ju självklart milly. 
Vi åt mat och dem flesta kolla på kalle anka innan det knackade på dörren. Och bakom dörren stod ju självklart Tomten. En härlig, rolig och halv fet tomte. Men dock så snäll , Men lilla söta Thea vart jätte rädd för tomten. Det är ju konstigt. Det verkar som om alla barn är rädda för tomten ända tills dem slutar tro på tomten. Men som tur var så fick alla julklappar av honom i allafall.

Annandagens kväll har spenderas hemma hos dotterns farfaroch farmor och där vart det pizza bak och lite tv tittande.

Nu vill jag önska just dig en riktigt GOD JUL!


















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0