Handboll, Handboll

Hej och godkväll. Jaha denna lördagen har varit en ren handbolls lördag. Dagen började med en sovmorgon och sängmys med lilla milly och lovisa. Efter att vi legat och morna oss till ca kl 12 så var det dags att göra oss i ordning för att åka och kolla på dagens första handbolls match.
Den ägde rum i Hallsberg och det var järnvägen mot serieledarna skogsby eller vad dem hette.(deras tränare var Matti i "skilda världar" föresten) Anledningen till att vi befann oss i hallsberg är för att min storasyster spelar där. Matchen gick väldigt bra och det vart vinst för Järnvägen. Det var väldigt hög ljudnivå den matchen så vi såg bara en halvlek och sedan åkte vi och köpte lite lördagsgodis och julmust som vi satt och gotta oss med i bilen. 

  Dagens andra matchen var något senare och den var i idrottshuset. Då var det dags för andra syrran att spela. Men där såg vi bara andra halvlek och tur var väl det. För det var ingen höjdar match, det sluta med storstryk för syrrans lag. Men där var vi lite mer förberedda på ljudnivån och satte på Milly ett par hörselskydd.





 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0