Fredags fräckisen

Hej hopp shipp chillivipp!! Helgen är äntligen här! Det betyder att det det var en hel vecka sedan det var en fredags fräckis i denna blogg! Helgen brukar ju betså utav god mat och gott sällskap. Det tycker ju jag i allafall. Så läs och förhoppningsvis skratta åt den efterlängtade Fräckisen.

                                        Ha det nu en riktigt bra helg !!


STÅLFARSANS fredags fräckis:

En finsmakare kom in på en restaurang och sade att man kunde få servera honom precis vad som helst och han skulle kunna identifiera det. Hovmästaren antog utmaningen och efter en stund serverades förrätten.

Gästen smakade, tänkte efter och sade sedan:

- Det här är paté på vildsvin, fasan och fransk vaktel och vinet är Château Talbot 1961.

Hovmästaren kunde överraskad konstatera att alltihop var helt rätt, men varmrätten skulle han aldrig klara.

Varmrätten bars in. Den kunnige gästen smakade och konstaterade sedan:

- Detta är kängurufilé som kokats i jakbuljong och därefter friterats i gnufett och vinet är en utmärkt Château Lacoste från 1914.

Nu stod hovmästarens ära på spel. Upprörd stormade han ut i köket, tog en banan och körde upp den i fittan på diskerskan, därefter doppade han den i choklad och hällde romgrädde över.

Gästen tog en enda tugga av bananen och sade sedan:

- Åh fan! Jobbar Elsa här?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0