Helgens sista dag

Söndagen har spenderas på flera olika ställen. Milly vakna ganska sent i dag , kl halv 10 slog hon upp ögonen och med ett leende på läpparna.

Vi var på dop i dag i knista kyrka. Det var en mysig liten kyrka ute på landsbygden dem hade hittat. Det var söta Nora som skulle döpas. Jag vart lite nervös i kyrkan. För att Milly vaknade så fort som vi satte oss ner. Men hon var jätte duktigt. Hon sa inte ett ljud utan var bara med och tittade.

Efter att vi varit på dop så väntade det kalas hemma hos svärfar. Det är Millys Morbor Rasmus som fyller 16 år. Så nu är vi här och har presic fikat klart.

Millys Moster sa presic en av de roligaste sakerna jag hört. Hon berätta att när hon gick i högklackat för ett tag sedan så var det någon som skrek: " Det ser ut som du skitit på dig". hahah . Det var ju en klockren kommentar. Och om någon tar sig tid att skrika det så måste det ju sätt förskräckligt ut när hon gick.
För att hon inte ska skriva så nämner jag inte vem det var... Men för dem som är intresserade och känner att dem måste veta så var det SASSA!

Nu bär det av hem till Farfar Wawa och farmor Tanten där det vankas söndags stek.!

                                                      Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0