Måndag 2011-03-07

Måndagar går väldigt snabbt faktiskt. Men tur är ju det, för det är ju världens roligaste dag. Om det inte vore för att man har världens underbaraste unge här hemma. Vi har precis legat på hennes filt och busat och sjungit lite olika barn låtar. Men min favorit låt och sjunga är ju solkart -"ÄR DU VAKEN LARS". Om du inte vet vilken låt det är så sök på youtube och kolla på versionen med Timo Räisinen, eller hur han stavas.

Milly är helt tokig i sin gröt nu. Man skulle ju bara börja med att ge några skedar så att hon fick smaka. Men det är hon inte nöjd med. Nu äter hon hela portioner med gröt.  Så nu ska vi börja med att byta ut två mål per dag till barnmat. Lovisa har gjort egen mat i dag som man fryser in i isformarna.

Millys underbara gudmor har varit här på besök och busat lite med henne. En trevlig ung dam den här Maria måste jag säga.

Milly har nu även en gå stol som hon storm trivs i. Hon har mycket lättare för att gå bakåt en framåt men, nu på kvällen så gick hon även framåt ganska bra.



 




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0